na teplotu je najlepší radiator, ak chces presvedcit fotrovcov ze si chorý najprv filmuj a potom ked ti daju teplomer ohrej na radiatori, alebo v čaji (konvici) a teplotu máš istú.
ak chces nieco vazne namoc si ruku do octu (cca 20 min)a potom nou jebni o stenu - zlomenina zaručená (aj ked som neskusala slight_smile:
alebo čo takto hrdlo? pi studené prechádzaj sa hore dole bez šálu, a tak...
S tym octom by som to neriskoval lebo to dost vazne poskodi pevnost tvojich kosti a uz nikdy sa ti to tak pevne nezrastie a mozu nastat rozne deformacie ruky nespravnym zrastenim
A ani ten teplomer do caju nie je dobry napad... Sesterka to tiez skusala a bola velmi prekvapena ako rychlo ta ortut vyskocila z 26 na 4O aj nieco... (samozrejme teplomer praskol, ortut skoncila v caji, na stoliku, zemi atd)
no ked ces zariadit teplotu tak ten radiator funguje v pohode a inak uliat sa da vseliako ked sa chce zalezi na ako dlho to chces,kedy sa rozhodnes atd atd..
ale ked sa chces uliat,tak ochoriet je ucinne ale neprakticke..simuluj
ja zvyknem simulovať že mi je zle...ale to hlavne v skole....ked pridem za triednou a poviem jej ze mi je zle tak okamzite mam od nej priepustku a potom uz ani ospravedlnenku netreba doniesť....a mozeš si ist zatial von alebo rovno domov a mas to jedno
a ja mam este aj taku zvlastnu schopnost že napriek tomu ze som strasne bleda tak dokazem ešte nasilu viac zblednut to sa zide
To s tou kriedou som počula aj ja.... Ale ja väčšinou idem k doktorke,máti o tom ani nevie a potom som celý týždeň akože v škole a pri tom som s frajerom, ale nerobím to často - nie som ten typ. Ale zaberá to, ak máte v škole dobrú povesť
Vy chcete simulovať,že ste chorí a ja zase naopak sa snažím simulovať,že niesom... Aj teraz som doma čo ma mama vyhnala k doktorke Ešte, že ma nechala doma len na jeden deň...Viac by som neprežila...Som leniva ísť k doktorke a nemam rada čakarne. Večne ma tam s tých chorích rozboli hlava a nudím sa tam ako pes...
ale ved to je lahke do certa .. pijem cistu vodu dokedy nezacnem grcat nie?? potom sa grcam do hajzlu pred mamou ,, poviem ze ma boli brucho, ideme k lekarke ,, ta ma vysetri-- ako stale-- nieco s crevami-- zoberie krv( samozrejme je cista) a tyzden som doma , no a je to
Ok, musim tu uviest par veci na spravne miesto... ten navod som nepotreboval pre seba. Chcela ho moja sestra ale ona tu neni registrovana, tak som to tu dal ja. Tu nejde o ospravedlnenku, ona sa uz dost poulievala a spravila par cctin taze nasi ju drzia dost skratka. Ked neni v skole tak jej triedna hned vola nasim. Takze ked sa chce flaknut musi byt fakt chora...
Na strednej kamarat, s ktorym som mal kapelu (aj stale mam) vyrobil diplom, ze sme vyhrali druhe miesto sutaze Zilinska rockova vlna (ktoru sme si vymysleli) a priniesli sme to ukazat ako ospravedlnenku, ze sme v ten den boli na sutazi. Ale ten diplom vyzeral fakt velmi presvedcivo.
to s tym diplomom je fakt haluz a ja som raz skusala na usupane jablko nasypat velmi vela soli a zjest to bola som 3 dni doma a bolo mi tak zle som mala39 teploty grcala som kazdych 20 minut uz to nikdy neskusim
takze.... ja som sa raz dohol so spoluziuakom ze si dame nedelu rano kriedu... ja som hrko takzo ziedol asi kreidu dlhu 2cm rozsekanu, a nic mi to neurobilo.... o den spoluazk nedosel a ze si dal 2mm hrubu... nwm cim to je, bid mojou imunitou alebo tym ze on je 2x mensi a lahsi... takze mne KRIEDA NAFUNGUJE
Ani mne krieda nefunguje. Ako malý školák som často "bol chorý" vďaka niekoľkým prostriedkom. Veľa dospelých ľudí si pomyslí že robím chybu, ale viem ako veľmi môže byť dôležitá táto informácia pre zúfalých školákov počas testov. Tieto metódy zaberajú aj na nedôverčivých rodičov. Tak :
1. Poriadne sa najedz, až na prasknutie, ziedz strúčik cesnaku a bež na záchod, veď už uvidíš prečo xD Snaž sa neogrcať steny a sveter aby Tvoja mama nemala zbytočne prácu.
2. Zjedz polievkovú lyžicu soli a zapi aspoň pol ltrom hody inak to ani nedáš do huby. Začne sa uvoľňovať soľ v žalúdočných kyselinách a žalúdok sa bude chcieť zbaviť škodlivých látok. Účinnosť zaručená xD
3. Staré, dobré klasické ale účinné prsty do krku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ak chces nieco vazne namoc si ruku do octu (cca 20 min)a potom nou jebni o stenu - zlomenina zaručená (aj ked som neskusala slight_smile:
alebo čo takto hrdlo? pi studené prechádzaj sa hore dole bez šálu, a tak...
ale ked sa chces uliat,tak ochoriet je ucinne ale neprakticke..simuluj
a ja mam este aj taku zvlastnu schopnost že napriek tomu ze som strasne bleda tak dokazem ešte nasilu viac zblednut to sa zide
2 Punkgirldr: Ano mal som osemnast 16.1
Kriedou sa tiež zvyšuje teplota.
Ospravedlnenku ti tiež dá každá dobrá sestrička. Hlavne u zubára a podobných jednorázových ambulanciách.
1. Poriadne sa najedz, až na prasknutie, ziedz strúčik cesnaku a bež na záchod, veď už uvidíš prečo xD Snaž sa neogrcať steny a sveter aby Tvoja mama nemala zbytočne prácu.
2. Zjedz polievkovú lyžicu soli a zapi aspoň pol ltrom hody inak to ani nedáš do huby. Začne sa uvoľňovať soľ v žalúdočných kyselinách a žalúdok sa bude chcieť zbaviť škodlivých látok. Účinnosť zaručená xD
3. Staré, dobré klasické ale účinné prsty do krku.
Tak dúfam že som pomohol xDD