no ja som sice bola len jeden den ale bolo podla mna super, nam zatieklo do stanua a nam v nom plavali gumené cukríky, aj ked v sobotu kusa prsalo ale aspon aj vacsia sranda bola............ta mne sa vsetci pacili v podstate no ale ta najviac asi kabat,imt smile,smola a hrusky.....
My chodime do Sniny kazdy rok a kazdy rok sa tam perfektne zabavame...a ked som zistila,ze moji naj najoblubeni Kabati tam budu,tak som tam zas nesmela chybat..sice sme tam boli len dvaja s priatelom,ale o to lepsie sme sa zabavali...prvy den som sa tesila najma na polemic a metropolis, ale cmorika a tublatanku som nezvladla a sli sme do stanu..skooooda...ale poculi sme ich aj zdialky...druhy den sme museli ist kupit flasku do sniny lebo sa minul alkohol ...kyvadlovka pravdaze nefungovala podla rozpisu,ale nakoniec to bolo ok...dazd nam vobec nevadil, trocha vdy este nikomu neuskodilo (okrem tych,ktorym zatieklo do stanu )a to najhlavnejsie, Kabat, som videla uplne uplne zblizka a mam zazitok minimalne do dalsieho festu...som zvedava kto bude headliner snia festu 2009...do skoreho videnia papa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty