Slovensko je na posledných priečkach sebakritiky, vedia hovoriť o iných, no málo o sebe. Ale len málo kto vie že sa snažíme byť slušný. Nikde sa nesluší o sebe hovoriť samú chválu, no zas samá zlá kritika vám neprilepší. Jednoducho o nás by mali hovoriť naše činy nie mi.
Vnímam sa ako egoistická, egocentrická, excentrická, exkluzívna, elegantná, emancipovaná, eminentná, exvizitná, energická, excesívna, extraordinárna extra exhibicionistka. A čo si myslia ostatní, ma nezaujíma.
Nemám tušenie ako presne na ľudí pôsobím, ale psychologička sa o mne vyjadrila že vyvolávam dojem poslušného dievčatka ktoré doma pomáha, kamaráti jednej kamarátky raz tvrdili že keď ma stretli v meste, tak sa neodvážili pozdraviť ma, lebo sa vraj báli aby som sa následkom toho nezrútila, na niekoho zase môžem pôsobiť ako chladná, neveselá samotárka...
A čo si myslím sama o sebe? Radšej nič, vždy keď sa zamyslím sama nad sebou, dospejem k tomu že sa sama v sebe nevyznám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
5.
som čudná, jedna ženská povedala, že som excentrická, blbá, bláznivá... škoda sa so mnou baviť
a ja sa hodnotim-jebnuto
myslím , že ma ľudia vnímajú ako vtipné malé stvorenie, vraj aj inteligentné, čo často stresuje a veľa fajčí(cigarety)
ale normalne som mila, priatelska, aj ked introvertna. a nenecham sa ponizovat, lebo mam velku hrdost
A čo si myslím sama o sebe? Radšej nič, vždy keď sa zamyslím sama nad sebou, dospejem k tomu že sa sama v sebe nevyznám