Viera a Miroslav, ale mohli by sa volať Laco a Etela ale nie, je mi jedno ako sa volajú, nikdy som sa nad tým takto nezamýšľal, či som alebo nie som spokojný s tým, ako sa volajú
Môj už nebohý tato bol Vladimír a mama sa volá Marta. A fajn mená, nemám nič proti nim, hoci mama mi spomínala, že by si vybrala iné meno, ale to som aj ja tak spomínal.
Eva a Ladislav
ockove je v pohode, len mamka furt plače, že má meniny na Vianoce, tak by som jej dopriala iné meno akoze samotne meno sa mi pači, len sa mi nepači, aka je s tym celozivotne nespokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak nikdy mi neprišlo zamýšľať sa nad tým, či sú ich mená ok.... Je to ich vec a ja to nezmením, ani keby som chcela, tak načo?
Podľa mňa v pohode
ockove je v pohode, len mamka furt plače, že má meniny na Vianoce, tak by som jej dopriala iné meno akoze samotne meno sa mi pači, len sa mi nepači, aka je s tym celozivotne nespokojna