Fakt ja by som sa chcel zmeniť a byť normálny chalan, mať normálne radosti aj starosti, ale všetci ma nenávidia už len za to že som, tak potom jasné že mi prasknú nervy a robím zlé veci, alebo si komplexy riešim na internete. Mňa už ale nebaví takto ďalej
..aj ja som sa chcela zmenit a nakoneic ked som sa zmenila k lepsiemu vseci co sa spravali kumne pred tym normalne sa zrazu zmenili a zacali ma odsudzovat .treba byt asi zlym v tejto dobe..asi to imponuje ludom alebo co..ja sama neviem
som rozmyslala ci si to zalozil ty alebo humencan ser na vsetkych okolo ak sa chces zmenit, tak sa o to pokusaj, men to co sa ti na sebe nepaci, nie to co sa nepaci ostatným
asi bude na začiatok dobré nevystupovať jak keby si mal gambu opuchnutú
proste nepičovať na ženské, nepičovať na každého nesnažiť sa byť čo najviac hustý radšej ignoruj to čo sa ti nepáči, hlavné pravidlo internetu
a ak máš fakt problém v realnom živote tak ti pomôže alkohol, nie zrúbať sa jak prasa ale proste 1-3 pivá podľa hmotnosti a hneď ide komunikácia lepšie
alebo začni robiť niečo, ja som napr začal opravovať vojenskú techniku v múzeu, aj mi to dalo do tela aj som na kadejakých akciách spoznal mrte ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
začni niečo produktívne a reálne robiť...napr. šport, hudobný nástroj, ale hlavne, vypni počítač a nerieš, čo si o tebe ostatní myslia
asi bude na začiatok dobré nevystupovať jak keby si mal gambu opuchnutú
proste nepičovať na ženské, nepičovať na každého nesnažiť sa byť čo najviac hustý radšej ignoruj to čo sa ti nepáči, hlavné pravidlo internetu
a ak máš fakt problém v realnom živote tak ti pomôže alkohol, nie zrúbať sa jak prasa ale proste 1-3 pivá podľa hmotnosti a hneď ide komunikácia lepšie
alebo začni robiť niečo, ja som napr začal opravovať vojenskú techniku v múzeu, aj mi to dalo do tela aj som na kadejakých akciách spoznal mrte ľudí
proste sa pozri von oknom
@ladypetushqa ja niesom humencan