Do práce chodím slušne, obvykle v svetríkoch a košielkach a sukniach.
Keď idem von s kamošmi, tak vyzývavo, sexy, tak ako by som chcela chodiť všade.
Do školy sa patrí obliecť decentne a hipstersky, ale teraz do školy nechodím.
Doma väčšinou chodím v župane, nadrozmernom tričku a spodnom prádle.
Do kostola nosím v drvivej väčšine šaty ale tiež som už dlho nebola
Čo som si ale všimla, nemám tzv. uniformu, čo veľa ľudí má, taký univerzálny outfit, ktorý v mnohých obmenách človek nosí prakticky stále, až na príležitostné výnimky. Tu vyzývam ostatných, ak čítate tento komentár, napíšte prosím, z čoho pozostáva vaša “uniforma”, ak nejakú máte.
šaty sukne som prestala takmer úplne nosiť aj keď ich mám celkom dosť, teraz nosím len športové oblečenie a pohodlné, oversize veci, podľa nálady buď neutrálne sivo-béžové odtiene alebo pekné farebné
Našťastie som už dávno v bode, kedy ma nezaujímajú hodnotenia mojej osoby od iných ľudí, a tak si spokojne nosím to, čo sa mi páči, aj ked to nie je trendy, seksi, nehodí sa to k sebe atd. A môžem mať mega elegantné šaty ale aj tak mam ponožky s avokádom
Ja sa obliekam podľa toho, čo mám prvé v skrini na vrchu kôpky. Mám ale dni, kedy som strašne nafúknutá, tak na tie dni mám špeciálne oversize kúsky Nikdy som módu neriešila. Som taký nevšímavý tip, niekto si pamätá, čo mal kto v aký dátum oblečené a ja si ani nepamätám, čo som mala na sebe včera
myslím, že o dosť mladšie než na svoj vek
v lete kraťasy s vyšším pasom a do toho tričko s krátkym rukávom alebo tielko... alebo šaty väčšinou kvietkované vzorované hocičo čo sa na leto hodí a ku skoro všetkému biele conversky...
keď sa ochladí, pridám riflovku/koženku/semišovú bundičku alebo kardigán pletený a dlhé rifle (stále tmavé )
farebne veľmi neexperimentujem ale keďže mám tmavé rifle, tak tričká môžu byť skoro hocijakej farby
a na šport/prechádzky/túry samozrejme športovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Konečne niekto, kto vie správne tvoriť ankety, mimochodom.
rada sa obliekam pekne a žensky, ale pohodlne.
Keď idem von s kamošmi, tak vyzývavo, sexy, tak ako by som chcela chodiť všade.
Do školy sa patrí obliecť decentne a hipstersky, ale teraz do školy nechodím.
Doma väčšinou chodím v župane, nadrozmernom tričku a spodnom prádle.
Do kostola nosím v drvivej väčšine šaty ale tiež som už dlho nebola
Čo som si ale všimla, nemám tzv. uniformu, čo veľa ľudí má, taký univerzálny outfit, ktorý v mnohých obmenách človek nosí prakticky stále, až na príležitostné výnimky. Tu vyzývam ostatných, ak čítate tento komentár, napíšte prosím, z čoho pozostáva vaša “uniforma”, ak nejakú máte.
ale inak hm... na šport športovo, inak dosť nešportovo
v lete kraťasy s vyšším pasom a do toho tričko s krátkym rukávom alebo tielko... alebo šaty väčšinou kvietkované vzorované hocičo čo sa na leto hodí a ku skoro všetkému biele conversky...
keď sa ochladí, pridám riflovku/koženku/semišovú bundičku alebo kardigán pletený a dlhé rifle (stále tmavé )
farebne veľmi neexperimentujem ale keďže mám tmavé rifle, tak tričká môžu byť skoro hocijakej farby
a na šport/prechádzky/túry samozrejme športovo