Budem pomáhať všetkým čo pomoc potrebuju. Budem dobrovolníčka s transparentmi aby ludia netýrali zvieratá a budem bojovať proti politikom a budem vulgárna a drzá Budem mať malý byt kde budem mať len psa a budem frflať na to ako láska ničí ludi
dufam, ze budem mat dobreho manzela a s nim tri alebo styri deti a budeme byvat v nejakom peknom domceku (a najlepsie mat k tomu este dobru robotu) ^_^ cize chcem taky pekny stereotyp
Neviem. V priebehu roka to asi vidim na nejaky lacny podnajom s priatelom.. juhu.. A potom vobec neviem. Je pekne mat vysnivanu idylku, ale.. Ale ved nejako bolo, nejako bude. Uvidim po vyske.
chcela by som bývať v Južnej Kórei alebo Španielsku, mať muža snov (nebudem ho tu opisovať), chcela by som veeeľa cestovať, pomáhať ľuďom (možno popri niečom inom pracovať ako psychologička), cez prázdniny robiť animátorku pre deti, alebo v detských táboroch... a chcela by som vydať knížku ale z toho všetkého je to pomáhanie ľuďom asi hlavné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
dufam, ze budem mat dobreho manzela a s nim tri alebo styri deti a budeme byvat v nejakom peknom domceku (a najlepsie mat k tomu este dobru robotu) ^_^ cize chcem taky pekny stereotyp
všetko je márnosť nad márnosť, raz pominie a nakoniec sa postavíme pred Boha Otca k spravodlivému súdu....
filip
kohokoľvek príjmem k sebe k spoločným modlitbám aj tu z Birdzi
Alebo na ranci, ziadne deti, sexi cowboya...
Alebo...niekde v Blave s malym jednoizbakom, dobru pracu a akzdy vikend party hard u mna doma.
Uz si len vybrat
choroba srdca a duchovný zážitok v kome...........filip
alebo proste len nejaká samota v horách, so zverami a záhradou a najbližším susedom vzdialeným aspoň pol kilometra
potom sa venovať hudbe..
žiť v zahraničí a urobiť kariéru
cestovať po svete
zenska , bytík a kludny spokojny zivot.. to by bolo fajn