poradte nieco, nejake zaujimave tipy. hlavne reci typu "smrdi to a skodi to" moc nepomahaju, najma v stadiu, ked to fajcenie ma clovek spojene s beznymi, kazdodennymi vecami.. napr, akym "zdravsim" zlozvykom ste ho nahradili atd. dost by mi to pomohlo.
Prvy x som vyfajcila asi dve krabicky cigariet co mi absolutne nechutili a potom ma to vobec nelakalo zapalit si ani normalnu.. vydrzalo to nejaku dobu
A druhy x som mala podrazdeny pankreas a cigarety to zhorsovali takze pre vlastne zdravie som sekla uplne a odvtedy je to dost dlho a nemam uz ani ziadne chute
Skus e-cigu. Ja mam jednorazovu, aj nikotinovu aj bez a striedam to. A cim.dalej tym viac, sa snazim tahat tu nenikotinovu. Ako... Zatial to ide. Ividime tak za mesiac, dva...
No ja som skončila tak, že som oklamala mozog. Vždy, keď som mala chuť na cigu, tak som si kúpila niečo zhruba v hodnote krabičky cigariet a povedala som si, že cigarety si už kúpiť nemôžem, lebo som si kúpila niečo iné.
A teda bola som si niečo kúpiť iba dvakrát, potom som už nejako vôbec nemala chuť na cigu
Ja som týždeň skúsila namiesto krabičky fajčiť len 5 cig ...a zistila som že sa mi oveľa lepšie dýcha a beha (videla som pozitívnu zmenu ale bez abstakov) a potom som s tým sekla úplne s tým že sa budem určite cítiť ešte lepsie . Nefajčím vyše rok a pol. Pomohla mi aj appka Quit Tracker tam som videla aj koľko ušetrím penazi. Skús cvičiť mne pomáhalo aj to a starký mal tak fintu že "fajčil" nezapalanu cigu ráno ku káve D
To sa pytas v roku 2020? Sak uz existuju tabletky, ktore sa volaju Champix a funguju ako nahrazka nikotinu, akurat nie su navykove a pocas ich uzivania si odvyknes od nikotinu a potom ich jednoducho prestanes brat a finito Mne velmi pomohli. Len problem je, ze strasne malo ludi o nich vie a prestavaju fajcit bez nich a prezivaju potom trapenie s abstakmi Ale to bude asi tym, ze tabakove spolocnosti nechcu aby o tomto lieku ludia vedeli Normalne zajdi za svojim obvodnym doktorom a pytaj si liek Champix a doktor nech si to najde v databaze a da ti na to predpis Ale zas su dost drahe
@darksider96 fakt to je s tym take easy? lebo zasa dat si cigu je pre vela ludi aj psychologicka zalezitost, nie len ten nikotin... ale tak urcite to asi nieco pomoze...
Raz som sa epicky z cigarety dogrcala, cítila som, že mi nechutí fajčiť, ale veď čo, nemám čo robiť, tak si zapalim. Odvtedy som cigaretu v hube nemala a ani mať nebudem. Skús výchovnú metódu otcov a dedkovi, fajčiť tak dlho, až sa dogrcas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A druhy x som mala podrazdeny pankreas a cigarety to zhorsovali takze pre vlastne zdravie som sekla uplne a odvtedy je to dost dlho a nemam uz ani ziadne chute
A teda bola som si niečo kúpiť iba dvakrát, potom som už nejako vôbec nemala chuť na cigu