Ahojte,mám neustály problém s mojími hustými vlasmi. Vždy keď si ich umyjem,objem vlasov je 100 x väčší ako inokedy. Vlasy nemám rovné,ani vlnité. Vždy po umytí vyzerajú otrasne. Končeky sa mi "krútia" kade tade... Vlasy sú "elektrizujúce" a nič nepomáha.
A keď nechceš, aby elektrizovali (viem, aké je to nepríjemné), tak trochu tužidla/nejakého gélu/vosku alebo fixačný sprej by nepomohol? Husté vlasy sú pozitívum, nie negatívum.
Urobím si teraz dva zapletené copy,na vlasy som si dala asi kilo olejčeka aby neelektrizovali a gélu na vlasy. Mám ich zapletené. Ráno vsrávam o 5:25. Ráno si dám čapiču asi na pol hodinu
Ja aj keď si vlasy vyžehlím ráno,poobede sa mi začnú točiť kade tade,pokial sú umyté. Ale mastné vlasy mať nemôžem. Ja som mávala dlhé vlasy asi po lopatky... A nebolo to také strašné ako teraz,keď som sa dala ostrihať do postupna... Je to podla mna aj tým,že nie všetky vlasy sú rovnako "ťažké" a preto sa krútia všeliako ... Nechám si ich narásť... Už sa nedám takto ostrihať!
@nnatka Ja keď si dám viac kondicionéru,vlasy mám akoby celé rozelektrizované a všetky tie malé vlásky pri hlave mám ako antény A nepomôže ani lak na vlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Rada by som aspoň polovicu
Tak ja neviem,mám si na noc zapliesť cop ?
No ale rybí cop... Nwm,nemám také dlhé vlasy,mám ich ostrihané do-postupna...
To asi hej
Urobím si teraz dva zapletené copy,na vlasy som si dala asi kilo olejčeka aby neelektrizovali a gélu na vlasy. Mám ich zapletené. Ráno vsrávam o 5:25. Ráno si dám čapiču asi na pol hodinu
Ale končeky sa mi točia