Chcem sa opýtať, od včera mám strojček, a zuby ma momentálne nebolia, ale mám z druhej strany pier, také menšie rany (prosto podráždené) a chcem sa spýtať či s tým náhodou nemáte skúsenosti, a ak máte prosím poradte mi.
Ja som si na strojček lepila taký silikón ale potom som zistila že je to na dve veci a budem to mať odreté aj tak. Takže mám vnútornú stranu pier celú dorezanú. A žijem.
kamarátka mala niečo také čudné, vyzeralo to ako plastelína a dávalo sa to tam, aby ti to neodieralo ústa.. také priesvitné veď sa opýtaj zubárky, chodiť celá poodieraná nie je asi bohviečo
Určite si vypýtaj od zubárky vosk - ten si "nalepíš" na brikety na zuboch a odierať sa ti to prestane. Len bacha keď pôjdeš jesť alebo umývať si zuby, VTEDY si to určite daj dole ..ale inak je to jedlé a pomáha to, pokiaľ si to správne nasadíš, čiže presne na to miesto, kde ťa to odiera.. veď uvidíš.
viem, že som to mala také keď mi ho založila, ale nič som s tým nerobila a keď som o mesiac išla na kontrolu, tak ma zvozila, že som mala okamžite prísť, že by mi to tam poobstrihávala a keď mi menila potom niekedy raz, tak som to už nemala
a dúfam, že tí, čo to mali, to mali len na bokoch, nie niekde vpredu nebodaj
@timejka1234 ku komu chodíš? lebo pozerám že si z rovnakého mesta jak ja, možno chodíš k mojej.. ani mne nedala vosk, dala mi ho kamoška ktorá chodí k inej zubárke, lebo ona to nepoužívala..
Ja si nedávam vosk, aj keď doma mám. Proste si tá pera zvnútra musí zvyknúť... No a tie ranky si natieram Mundisal gelom » www.mundisal.cz/mundisal/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a dúfam, že tí, čo to mali, to mali len na bokoch, nie niekde vpredu nebodaj