Ako spoznať dobrého finančného poradcu/sprostredkovateľa?
Ako ho najst, ked naozaj mam zaujem o radu v urcitej oblasti v ramci financii? Mal som uz skusenost s prosight, ovb a nebolo to terno, hlavne ohladom servisu o klienta a necestnych praktik. Aj som skusal rozne kurzy a bolo to velice slabe.
Robila som to kedysi pre serióznu spoločnosť, čo robí aj servis a aj úpravy v poistkách, ja som síce obchodný antitalent hlavne čo sa týka presviedčania, parametre produktov a vysvetľovanie už nebol problém, ale môžem odporučiť kolegu, čo sa tam.drží takmer 20 rokov a je dobrý odborník a aj obchodník, ak je záujem, správa
K teme, ak mas trochu volneho casu tak nepotrebujes ziadneho obchodneho poradcu, vsetko je na internete. Navyse oni aj tak mimo poistiek, hypotek a smiesnych fondov, ktore ti nezarobia ani na inflaciu nic nevedia a sami su vacsinou bez penazi. To uz by som si radsej zaplatil sluzby privatneho bankera a riesil vsetko cez svoju banku. Tych vies aspon drzat za gule a kedze maju lepsie pristupy na trhy a nie su len reseller produktov tretich stran, tak ti casto vedia dat lepsi deal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
K teme, ak mas trochu volneho casu tak nepotrebujes ziadneho obchodneho poradcu, vsetko je na internete. Navyse oni aj tak mimo poistiek, hypotek a smiesnych fondov, ktore ti nezarobia ani na inflaciu nic nevedia a sami su vacsinou bez penazi. To uz by som si radsej zaplatil sluzby privatneho bankera a riesil vsetko cez svoju banku. Tych vies aspon drzat za gule a kedze maju lepsie pristupy na trhy a nie su len reseller produktov tretich stran, tak ti casto vedia dat lepsi deal.