spomínam si ako s jednou mojou ex priateľkou sme sa pár krát videli na stanici SAD .... a dajako som zistil, že moja kamoška je spolužiačka jej kamošky nás predstavili takže som si ju už vedel nájsť na fb a kontaktovať
predtým sme sa poznali iba cez net, ale po čase sme sa "platonicky" zblížili a sme spolu, odkedy sme sa vtedy stretli
pre porovnanie, moje predtým vzťahy boli z kamarátstva... a dopadlo to tak, že skončili, s jedným bývalým už nie sme vôbec v kontakte a prišla som teda zároveň o kamaráta, v druhom prípade sme sa odcudzili, cez net ako-tak v kontakte, ale tým to hasne a už skoro rok som ho nevidela
no dali sme sa dokopy vlastne 4 dni na to ako sme sa spoznali, ale... sme si sadli jak rit na serbel, takze to bola dobra nahodicka a uz sme spolu 13 mesiacov ^___^
my sme v podstate kolegovia... ja som prišla ako nováčik na jeho časť pracoviska a hneď sme si padli do oka, ale to sme sa videli len chvíľku... potom sme sa stretli v práci druhýkrát, a to už sme spolu strávili asi dve-tri hoďky, rozprávali sa a dohodli si rande (tak nenápadne, že "ukážeš mi Prahu") oficiálne to datujeme od toho prvého rande, ale to až spätne, ešte sme sa medzitým párkrát stretli, kým sme si boli istí, že chceme byť spolu
no spoznali sme sa cez net takže sme si nejaký čas len písali, ale skôr v kamaratskej rovine... potom sme sa stretli a nechavali sme tomu volny priebeh... ale myslím že bolo jasne že z toho niečo bude... len sme radšej nič neplanovali
Chvíľu (asi tak 2-3 týždne) sme boli akože "internetoví frajeri" a robili si srandu z ľudí, čo sa v živote nevideli a "chodia" spolu
No a potom došiel sem, stretli sme sa prvýkrát tak slušne, ale odprevadil ma o polnoci na bus which is nice, a potom druhýkrát dva dni na to sme išli na "jedno pivko" do KGB, a tam sme si dali prvýkrát aj pusu a odvtedy sme super.
Tak môj priateľ bol (a dokonca stále aj je) adminom na stránke na facebooku aby som bola konkrétna tak je to stránka Najlepšie dievčatá sú tie, ktoré počúvajú tvrdšiu hudbu. Už dlho som ho podľa príspevkov okukovala. Páčil sa mi jeho humor a aj vzhľadovo sa mi veľmi páčil. A mali sme spoločnú kamarátku. (Druhú adminku tej stránky.) A ona mu v deň jeho narodenín písala na nástenku že Všetko najlepšie. Tak som otvorila správu a srdečne mu zablahoželala aj ja. Mesiac sme si denno denne písali, usmievala som sa na monitor jak blázen vždy. A potom sme šli spolu na festival a po festivale sme sa stretli asi za 2 týždne a dali sme sa dokopy. A už sme spolu takmer 3 roky a už spolu aj bývame A ľúbime sa jak kone, prdíme pred sebou a plánujeme pomaly aj svadbu a je nám supiš až na momenty, keď sa vadíme jak školkári.
Naše spoločné kamošky mi chceli nájsť normálneho frajera, tak mi ukázali jeho fotku (a jemu moju), zapáčil sa mi úsmev, dali mi jeho icq číslo a po pár týždňoch písania (očaril ma bezchybnou gramatikou a hudobným vkusom) nám zorganizovali náhodné stretko, potom sme si ďalší mesiac písali, boli sme párkrát na pive a keď ma raz večer odprevadil domov, dali sme si pusu. Teda viac ich bolo. 16 rôčkov som vtedy mala.
Stretli sme sa v restikobare cez kamaratky ako je tu zvykom. Prisla k nam parkrat na party, chodievali sme spolu do barov, na vecere, na prechadzky, pisali si do siestej rana (este teraz mam dokurveny spanok) a ked som jej jedneho dna cestou z night marketu po dlhom prosikani (z jej strany samozrejme) odniesol kabelku ako je tu zvykom tak sa na mna zavesila a bolo
jedného dňa, som ho videla s kamoškou v jednom bare, a povedala som si že ho musím mať doma. prešiel týždeň alebo 10 dní a dali sme sa dokopy prvý mesiac a možno aj dva sme boli každý deň spolu v liehu (nie veľmi, ale radi sme sa spolu opili) teraz sme spolu dva roky a ľúúúúbim ho až do nekonečna 8)
jedneho krasneho vecera mi napisal cez kamaratov facebook ze mam krasne vlasy ..som ho kus odpinkala ale nevzdal sa a dobre,že tak nespravil ! ...si ma pridal pisali sme si ..zistila som ,že je to ten chlapec ktory mi prišiel neskutočne vtipny a volali sme ho divný emák ..sme chodili vonku a ptm big love a o týždeň to budú už tri roky
...stretli sme sa na party môjho života
tam som sa pri ňom a jeho kamarátovi podchvíľou zastavovala a kecala s nimi...
a potom ma našiel tu, vďaka fotke z tej party...a veľa sme sa bavili...nejako sme pochopili, že si rozumieme a tak sme to dali dokopy
ehm. najlepší kamarát môjho bývalého. poznáme sa 3 roky, vždy to bol pre mňa najlepší kamarát môjho frajera. keď mi začali sračky vo vzťahu, tak som ich riešila s ním. stále ako s kamarátom môjho frajera, ktorý vie, o čo ide. keď sa so mnou bývalý rozišiel, tak ma ťahal tento zo sračiek. až sme zrazu zistili, že si kurva moc rozumieme a je medzi nami až príliš veľa chémie.
hrozne moc by som aj ja chcela zdieľať náš príbeh, ale to je hrozne komplikované keď to zjednoduším ...nepoznali sme sa skoro vôbec, pri prvej puse bol on opitý, potom sme sa hanbili, keď sme sa stretli vonku .. potom boli nejaké 4 chaty/opekačky, myslím, vždy bol minimálne jeden z nás opitý, boli bozky, on chcel viac, ja nie, potom istý čas som ho neznášala, na 5. chate sme boli triezvi, dlho som sa bránila (samej sebe hlavne), ale nakoniec som podľahla, už to boli také ozajstné pusinky a potom sme pri sebe spinkali, za dva dni sme šli von (to sme boli spolu sami 3. raz.. a to tie dva razy predtým vzišli z opileckej stávky) a odvtedy sme spolu oficiálne (tá prvá pusa bola o 4 a pol mesiaca skôr) ... keď na staré kolená nebudem mať čo robiť, asi o tom napíšem knihu
Ja som isiel s loptou po skolskej chodbe , ona isla z druhej strany obaja sme sa zrazili mne spadla lopta a jej knihy , obaja sme poklakli ona zodvihla moju loptu a ja knihu , nasledne sme sa zapozerali do svojich oci a veci sme si vymenili potom som povedal ahoj ja som Matus
Len tak náhodou sme sa spoznali, v posteli ale tak proste boli sme kolegovia keď som robil vedúceho na nočných. A nejako sme začali kecávať. Ja som mal nezhody v tedajšom vztáhu a aspoň som sa mal komu vykecať. Pár krát sme šli potom ráno von niekam sadnúť prípadne niečo si hrknúť. Popili sme a bavili sa. Až sa to zvrtlo nejako. Najskôr jeden deň sme sa rozhodli, že večer ideme von a tak sme šli kúpili vínko a išli ulicami a potom ku mne. Pustili sme si filmík a tak veget nevinne. Lenže druhý krát sme šli do bytu kde som býval s vtedajšou priateľkou a tam sme si pustili film a ja som zaspal nejako ma prebudila a sme sa pomilovali. Potom ráno šup ju vyprevadiť. A potom sme sa pravidelnejšie stretávali, bavili sa,vylety podnikali a spavali spolu. Az nakoniec som sa rozisiel s byvalou a spolu sme sa dali dokopy
@alohomora jeeeeežiš toto je ako môj príbeh, ale my sme ešte pri štvrtej chate len ale už som podľahla..ale ešte stále sa bránim, bijem sama so sebou i s ním, lebo nechcem pomoc...až je to divné, aké sa tvoj príbeh podobá na ten môj haha
nech vám to dlho vydržiiii!
@janullkaa to vážne ?! nechcem byť škodoradostná, ale toto je moooc som myslela, že to sa nikomu nemôže stať , len mne ale ak si povahovo sedíte, tak si myslím, že sa už netreba brániť .. Ak si nesedíte, tak utekaj!
@alohomora ked ono je to ťažké zistiť, či si sedíme, kedže sme vždy opití teda minimálne ja
ale ak sa premôžem, tak možno na valentinka by som s nim mohla byť triezva :o ale neviem, či to chcem :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
alebo čo si myslíte, že je najlepšie, čo sa vám stalo, ak sa niekomu prihodilo viac spôsobov, môže aj povedať výhody a nevýhody.. a ták
pre porovnanie, moje predtým vzťahy boli z kamarátstva... a dopadlo to tak, že skončili, s jedným bývalým už nie sme vôbec v kontakte a prišla som teda zároveň o kamaráta, v druhom prípade sme sa odcudzili, cez net ako-tak v kontakte, ale tým to hasne a už skoro rok som ho nevidela
No a potom došiel sem, stretli sme sa prvýkrát tak slušne, ale odprevadil ma o polnoci na bus which is nice, a potom druhýkrát dva dni na to sme išli na "jedno pivko" do KGB, a tam sme si dali prvýkrát aj pusu a odvtedy sme super.
tam som sa pri ňom a jeho kamarátovi podchvíľou zastavovala a kecala s nimi...
a potom ma našiel tu, vďaka fotke z tej party...a veľa sme sa bavili...nejako sme pochopili, že si rozumieme a tak sme to dali dokopy
kokot este sa s tym chvali o_____O grcam
jeeeej
nech vám to dlho vydržiiii!
ale ak sa premôžem, tak možno na valentinka by som s nim mohla byť triezva :o ale neviem, či to chcem :/