Čo vam pomohlo zabudnuť na človeka ktoreho ste lubili a napriklad nebolo to opetovane alebo ste sa rozišli alebo tak ? mna to drži už skoro rok a už ma to nebavi aj ked je najaka zabava alebo niečo nejaka akcia vždy tam idem len kvoli tomu že viem že tam
tým, že budeš vyhľadávať priestory, kde sa stretnete, určite nezabudneš skôr naopak...netreba vidieť, počuť a potom to ide akosi ľahšie a samo inak keď niekoho veľmi ľúbiš a spája vás ešte aj spoločná minulosť, tak nezabudneš v podstate asi nikdy...v srdci budeš mať stále, len ťa to časom nebude už toľko štvať a na dotyčného sa dokážeš pozerať ako na obyčajného človeka
aj ja to mam tak...rok a pol som mal tuzbu to nejak oné... potom to preslo ale aj teraz po piatich rokoch ked ju stretnem vzdy sa usmejem inak ako na ostatne
ale cloveku musi byt jasne ze je prenho pripravene nieco lepsie
Drzalo ma to dokopy 7 a pol roka a dodnes neviem ako som to dokazala ale myslim ze ignoracia z jeho strany bola dobrym zaciatkom ..
Bola to detska laska a dnes uz na to spominam s usmevom.
No a v prvomrade byt tebou nechodim na akcie len za predpokladu ze tambude on, obklop sa ludmi, bav sa, uzivaj si zivot, najdi si aktivity ktore budu vyplnat vacsinu tvojho casu, netreba sa ubijat, nicit a silou mocou vyhladavat take situacie pri ktorych ho vidis alebo tak. A bude dobre
Mne pomohlo to, ked som si uvedomil, ze je len uplne obycajne dievca, dalej, ze si dnes uz moc nerozumieme, a hlavne sa sustred na zle vlastnosti protajsku..to vzdy zaberie Inak este aj to, ked som zacal spoznavat dalsie a uvedomil som si, ze niektore su este lepsie jak ta povodna
nezabudla - zmierila som sa s tým, že proste naše životné cesty sa rozdelili - prešla som pravdaže predtým všetkými tými porozchodovými štádiami (hlavne prvýkrát) ako zúfalstvo, hnev, plač....ale potom som sa proste zmierila s tým, že ak sa veci nevyvinuli s nami dobre, tak sme si neboli zrejme súdení ako pár a treba ísť ďalej, že príde niekto iný....a ak máme byť predsalen spolu, tak sa naše cesty ešte v živote pretnú....proste som prestala riešiť to, čo som aj tak vyriešiť ani ovplyvniť nemohla a zrazu som zistila, že nechať veci voľne plynúť je ten najlepší spôsob ako neprísť o rozum kvôli nevydareným vzťahom
Som si nejak v hlave uvedomila,že už nikdy z toho nič nebude
A nestretávam ho, ale keď ho raz za čas uvidím niekde, tak srdiečko zabolí a tri noci nezaspím.
ak sa da, prerusit vsetky kontakty, odstranit z fb a zo vsadial, vymazat vsetky fotky, komentare a vsetko co by ti ho/ju pripominalo tiez odstranit.
verzia s tym, ze sa opijes a vsetko rozpravas je ucinna, ale iba na chvilu. potom si aj tak spomenies
ale zase, pokial pride niekto novy a lepsi, hned ide zabudanie lahsie
Nezabudla som doteraz A nie som ten typ čo si proste nájde náhradu. Ono sa vraví "klin sa klinom vybíja" lenže voči tomu "klinu" to nie je fér keď ho máš brať len ako náplasť za niekoho iného viem čo hovorím lebo pre človeka ktorý pre mňa znamenal v živote najviac som bola len takouto náplasťou a nebolo to bohviečo takže neviem čo ti poradiť snáď len čas to dá do poriadku
Tak jasné že som ešte nezabudla,ale povedala som si,že je to už rok,tak ja na čase prestať smútiť a začať žiť ...ale určite teraz nechcem žiadny vzťah,proste nie..moje srdce na to ešte nie je pripravené
nezabudol som, ani nezabudnem ... len som sa posunul ďalej a začal orientovať a sutreďovať na iné veci, ktoré naozaj chcem a sú dôležitejšie ako sebautápanie
no ono to neboli ani lasky len sme proste boli kamarati ziadny sex ani nic ale pre mna to boli lasky no a ako ? tak ze som ich strasne dlho nevidel alebo teda tu jednu uz ani vobec potom nikdy takze to nejak preslo ale akoze rad by som sa s nou zas stretol s tou co son ju uz nikdy nevidela je to asi tak 5 rokov ... odvtedy vlastne nikam poriadne nechodim takze ziadna laska ani nemoze vzniknut
Nezabudla. Tak cca 2 a pol roka od rozchodu som ho stale mala v mysli, a to uz medzitym som stihla aj ineho lubit, aj sa odlubit a pomohlo mi, ze som sa s nim po tak dlhom case stretla, akceptovala som jeho existenciu a aj to, ze obaja mame uz novy zivot. Bolo to to najlepsie co sa mi mohlo stat - vidiet ho. Uplne som si ujasnila vela veci vtedy. Ale na to treba dostatocne dlhy cas, aby iste veci preboleli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
číslo v mobile vymazať a dať do black listu
históriu v prehliadači vymazať
a to hlavné, nájsť si hobby, zábavu, priateľov, či nebodaj partnera a nebudeš potrebovať ani to, čo som napísal vyššie
aj ja to mam tak...rok a pol som mal tuzbu to nejak oné... potom to preslo ale aj teraz po piatich rokoch ked ju stretnem vzdy sa usmejem inak ako na ostatne
ale cloveku musi byt jasne ze je prenho pripravene nieco lepsie
Bola to detska laska a dnes uz na to spominam s usmevom.
No a v prvomrade byt tebou nechodim na akcie len za predpokladu ze tambude on, obklop sa ludmi, bav sa, uzivaj si zivot, najdi si aktivity ktore budu vyplnat vacsinu tvojho casu, netreba sa ubijat, nicit a silou mocou vyhladavat take situacie pri ktorych ho vidis alebo tak. A bude dobre
A nestretávam ho, ale keď ho raz za čas uvidím niekde, tak srdiečko zabolí a tri noci nezaspím.
verzia s tym, ze sa opijes a vsetko rozpravas je ucinna, ale iba na chvilu. potom si aj tak spomenies
ale zase, pokial pride niekto novy a lepsi, hned ide zabudanie lahsie
ani na jednu z nich.