u nas si napisali zoznam mien obidvoch tried, nahodne vyvolali a potom meno vyskrtli, aby kazdy isiel aspon na jednu hru..
a hry to boli take.. zakerne napr. dvaja spravia susosie a ty prides mas to nejak zmenit(samozrejme ich postavis najblizsie k sebe, ruka na zadok a pod.) a potom mas jedneho z nich vymenit
traposiny, co ti poviem, ja som bola so spoluziakom na chodbe lebo huj si zabudol tabletky a nevedel dychat
bolo to úplne celé odveci, musela som tam žrať kadečo so zubnou pastou, nejaké piškóty s olivamy octom a bohviečím ešte..a tou pastou nás aj pomaľovali, celá tvár ma z toho štípala.. mali sme nejaké čiapky na hlave (akože šmolkovia a potom sme ešte mali spievať nejakú pesničku s tým že sme mali slúchatká na ušiach a tam nám hralo niečo iné ale tomu som sa našťastie už vyhla
ale bola to celkom sranda, škoda že to na našej škole už riaditeľ zrušil :/
my sme nerobili nic vpodstate, akeby sme mali mat strapnovacie ulohy proste sa im na to vykaslem. neico take mi nikdy neprislo vtipne, asi som suchar ale neznasam to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a to, čo sme robili my mladším, to už bolo o inom, to som sa presvedčila o tom že moderátor je veeeľmi akčná profesia, a že sa mi páči
a bolo tam úžasne
Ja som musela jesť piškóty s octom a makom.. ehm... nebolo to až také zlé ale boli aj horšie úlohy
a hry to boli take.. zakerne napr. dvaja spravia susosie a ty prides mas to nejak zmenit(samozrejme ich postavis najblizsie k sebe, ruka na zadok a pod.) a potom mas jedneho z nich vymenit
traposiny, co ti poviem, ja som bola so spoluziakom na chodbe lebo huj si zabudol tabletky a nevedel dychat
ale bola to celkom sranda, škoda že to na našej škole už riaditeľ zrušil :/