Videl som pár "teórií" na niektoré jeho triky. Napr. hneď pri tom prvom videu, netreba na to iq 200 aby si niekto domyslel že chodí po skle alebo po niečom čo vo vode nevidno.
Je pravdou že niektoré veci môžu byť trik. Ale napr.chodenie po skle...to nie je až také nemožné .Mylsím že všetko je v ľudskej psychike...ak si povieš že ťa to bolieť nebude tak nebude a viem o čom hovorím,skúšala so to už nie sklo ale chodenie po žeravom uhlí...a nič,dá sa to alebo mi horel prst,to som skúšala viac krát človek toho dokáže veľa
@5 ja viem ze to nie je carodej preto sa pytam ze ako to dokazu Ale je to skor basnicka otazka na ktoru necakam odpoved , lebo to urcite nikto nevie viem ze v tom nie su kuzla
1 - sklo , 2 - ta stena je lahka z niakeho mekeho alenieco tak .. 3 - pod tym chodnikom to je vyhlbene 4 - sklo 5 - ak tam boli dva vrtulniky,boli by tam dve lana a on by uz vedel ako udrzat rovnovahu 6 - nevidela som 7 - precvicene
@tenario ešte že som nenapísal "ukážte mi debila ktorý by si čo i len na chvíľu pomyslel že fakt lieta" , lebo by si si myslel že som ťa práve označil za debila
ľudia z ulice. no to určite. tu je link na jedno z poodhaľujúcich videí » video.aol.com/video-detail/ch...
má tam svoju herečku ktorá žasne, a zrejme nie len jednu
newem ako to robi ale je dobry...a ta vas teoria o skle je howadina bo mu tam ta zena prjde popd nohy to by sa nedalo keby tam je sklo a a sa vyzuje cize je to nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ako to robí? Podvodom, to je isté. Sú to všetko prepracované triky a očné klamy. Nič také ako kúzla v skutočnosti neexistuje.
ale exot to je dobry
rovnako ako coperfield, to je tiez riadny typek, videl som ho nazivo a urobil take veci ze no pome dpc
ľudia z ulice. no to určite. tu je link na jedno z poodhaľujúcich videí
» video.aol.com/video-detail/ch...
má tam svoju herečku ktorá žasne, a zrejme nie len jednu
o tom poletovaní pojednáva aj toto
» www.blogcatalog.com/search.frame.ph...
sú aj iné odhaľujúce videá
» www.mojoflix.com/Video/Chris-Ang...
to lietanie vyzeralo skor smiesne nez realisticky
a tie "nahodne" okoloiduce s voodobabikou ani netreba komentovat
v telke davali kedysi takeho maskovaneho iluzionistu, ktory robil zazraky a nasledne ich aj vysvetloval. a bol zrucnejsi nez tento babrak
@22 babrak:? dokaz len jeden trik aspon zo stvrtiny taky ako on a potom sa ozyvaj.
dokazem kludne aj vsetky, posli mi peniaze a natocim ti podobne videa. Zadarmo ale nic nebude.
tu je napriklad ten slon
a mozte sa preklikat a k inym
v podstate kazdy "iluzionista" vyuziva tie iste