stane sa vám niekedy že pre vás urobí bežný človek v škole ktorý nepatrí k vašim naj kamarátom alebo niekto iný niečo čo vás naozaj vo vnútri zahrnie šťastím ? Nejakú maličkosť, detail? Čo to je ? Čo by ste očakávali od ľudí okolo seba ? Rozmýšľa
Cute.
Väčšinou sa na "bežných" ľudí v škole max. usmejem, keď niečo hľadajú, tak im poradím ale to je tak všetko a neočakávam od nich nič.
Od kamarátov tiež nejak extra neočakávam, stačí mi keď sa so mnou porozprávajú, vypočujú si ma ale mám pár kamarátov ktorí na mňa myslia a niekedy mi nejakú maličkosť donesú ^^
čo ja viem, mňa už máločo urobí šťastným, občas ma pochvália, ale aj to mi už vadí, inak sa tak pousmejem pri nezištnej pomoci ani nie mne, ale ak ju vidím niekde aj na ulici, alebo ak vidím psa, ktorý má rád svojho majiteľa a proste mu to dáva najavo
mna vedia potesit aj uplne drobnosti az banality..napr. dnes ma jeden pan v autobuse pustil pred seba, ked som nastupovala- tak ma to potesilo, som sa potom usmievala celu cestu.
maximalne mi podrzia dvere a nenapadne ma prepasuju, ked zmeskam, a nezapisu ma
no vlastne celkom laskavosti
ale dobra tema, a imho staci nahodny usmev okoloiduceho, alebo small talks s neznamymi ludmi. u zubarky mi je vzdy tak prijemnô, lebo mi stale volaco pochvali, potom sa spyta, ako sa mam, a napcha mi do ust vsetko mozne, co ma poruke, ja sa jej pritom snazim odpovedat a obidvôm nam je veselô
Hej niekedy ma naplnia stastim ked nepridu do skoly alebo mi daju svaty pokoj tym padom mam pekny den s ludmi ktori sa vedia spravat a mam ich rada no a mimo skoly ked mi niekto nieco pochvali alebo sa len usmeje hned ma clovek lepsi den jak ked sa ludia mracia
nijako. paraziticky cucám kvapky šťastia tým že sledujem ľudí ktorých mám rád a keď sú šťastní tak som šťastný z toho že ľuďia ktorých mám rád sú šťastní.
@movehigher Od ludí okolo seba nič neočakávam, aspoň tak nemôžem byť sklamaný.
A ako ma zahŕňajú ludia štastím? Nijak, jednoducho nijak, nikto. Ešteže som si zvykol to mať na háku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Väčšinou sa na "bežných" ľudí v škole max. usmejem, keď niečo hľadajú, tak im poradím ale to je tak všetko a neočakávam od nich nič.
Od kamarátov tiež nejak extra neočakávam, stačí mi keď sa so mnou porozprávajú, vypočujú si ma ale mám pár kamarátov ktorí na mňa myslia a niekedy mi nejakú maličkosť donesú ^^
a ano, obcas sa mi to stane, ale v skole ani nie.
teraz nijak
no vlastne celkom laskavosti
ale dobra tema, a imho staci nahodny usmev okoloiduceho, alebo small talks s neznamymi ludmi. u zubarky mi je vzdy tak prijemnô, lebo mi stale volaco pochvali, potom sa spyta, ako sa mam, a napcha mi do ust vsetko mozne, co ma poruke, ja sa jej pritom snazim odpovedat a obidvôm nam je veselô
A ako ma zahŕňajú ludia štastím? Nijak, jednoducho nijak, nikto. Ešteže som si zvykol to mať na háku.