Ako vnímajú dievčatá na BIRDZ-i metrosexualizmus u chlapcov?
Už dlhšie premýšľam nad názorom dievčat na chlapcov-metrosexuálov. Skutočne som zarazený touto dobou. Najnovšie,čo títo metrosexuáli majú,sú tie ich sukne. Robia to vari preto,že tým na vás,na dievčatá,dokážu zapôsobiť?
Moja otázka znie: Je výhodné pre c
Robia to vari preto,že tým na vás,na dievčatá,dokážu zapôsobiť? - Možno pre afektované.
Je výhodné pre chlapca,ktorý chce získať dievčenské známosti, byť metrosexuálom ? - Nie. Chcem čisto straight.
A aký vlastne máte názor na metrosexualizmus vy,dievčatá kysnúce na BIRDZ-e ? Ďakujem za prívlastok, ale žiadne odrody sexuálnej orientácie neuznávam. Jednoducho heterosexuál. Zdravý.
Sukne? wtf... Ešte som nevidela v našich končinách na chlapovi sukňu keď nepočítam nejakých gothic/metlákov chlapov. Nepáčilo by sa mi to kebyže také môj chlap nosí, bolo by mi to vtipné
A neviem čo sa počíta za metrosexuála pre teba... Nemám rada slovenskú/českú mentalitu, že chlap musí smrdieť od piva a mať pupek a v ruke klobásu či čo Proste nech dodrží základnú hygienu, neoblieka sa ako hastroš a je to dobré.
Skôr mi vadia takí tí diskotékoví metroškovia s náušničkou v uchu, nemám nejak veľmi pre to pochopenie ale nikoho takého v mojom okolí nemám, takže whatever.
k metrosexualizmu, zavisi od cloveka, vo vseobecnosti vsak na mna takito chlapi posobia skor dojmom "toto by bol super kamoskoo", nez "toto by bol super chlap"
no inak k teme. neskatulkujem chalanov tak, ze ak sa nejaky vyzna do mody automaticky ho mam za gaya alebo dementa. dokonca sa mi paci ked chalani venuju trochu cas tomu ako vyzeraju ale zas vsetkeho vela skodi, zas nejaki namejkapovanci alebo ruzovotrickovi chalani ma nepritahuju.
ak to je v takych medziach ze vecer si dava krem, zaujima sa o modu a zalezi mu na tom ake ma vlasy, tak som s tym ok.
u mňa to urobiť dojem nedokáže.
radšej budem mať muža čo sa nebude tristo týždňov holiť, pri sraní si nechá otvorené dvere a bude popritom píliť dáke vetvy na podkúrenie ako muža čo na seba bude kydať gél na vlasy, budem sa s ním hádať o kúpelňu a jeho lýtka budú hladšie ako moje očné viečka.
ale na druhej strane ako kamaráta s radosťou !
mám pár takých. trošku smiešni. ale milí !
@hadimistr Vážený hadimistr,ak sa smiem opýtať obre,je teda viac-menej jedno,čím sa dievča zaujme. Ale čo to býva najčastejšie?(predpokladám vzhľad,a vhodnosť otázok v danej situácii)
inak po ba chodieva taky asi 40rocny muz co meria 2 metre a nosi sukne a leginy pripadne suknu a pod nou ma leginy. stretavam ho v elektricke, je dost zaujimavy
@topanocka Mne to taktiež dokáže spríjemniť deň. Akože,niektoré ich módne výstrelky nie sú až tak na smiech,ale sukne? Skutočne,topánočka,ale neprehnali to?
@rainer cim zaujat dievca? musis mat nieco na sebe velmi pekne, nemusis byt cely jak brad pitt ale nieco na 1. pohlad velmi pekne(oci,uces,dlane atd..) v pripade ze nic fyzickeho na sebe nemas velmi pekneho cim zaujmes zenu tak sa musis extravagantne obliekat a tym byt iny-zaujimavy alebo extravagantne sa spravat
ked chlap tak poriadny, vlasaty - top su vlasy pod chrbat, mierna brada atd atd mierne ležerne pôsobiaci proste nič take ala ružove trička, holenie sa aj priam na rukach, dávanie dorazu na vzhlad pomaly viac ako portnerka...... a ine "metrosexualne" identifikovatele vyššie spomenute i ked od tial po tial zase napr v oblasti hygieny to ma byt na určitej urovni samozrejme
pokial netravi v kupelni viac casu ako ja, tak je to okej
ale v podstate mi metrosexuali nevadia ak sa vedia fakt dobre poobliekat a nevyzeraju nejak smiesne alebo tak
@rainer
Dve veci, za prvé si si vedomý, že tei sukne, čo začali tento a minulý rok nosiť chalani nie sú, že obyčajné sukne, že sú to sukne navrhnuté buď špeciálne pre chalanov alebo na pôsobenie takého toho asexuálneho vzhľadu ako napríklad Brian Molko propaguje ?
A druhá, tie sukne nenosia iba metrosexuáli, tie sukne nosia ľudia, ktorí si potrpia na módu a patrí to do tej istej kategórie ako deti, ktorí sa snažia mať najväčší "swag" a tím keby si povedal, že sú to metrosexuáli, tak sa urazia ešte .
Osobne si na módu nepotrpím a sukňu by som si na seba nedal a nikoho tu neobhajujem, iba mi prišlo, že si tu niektorí ľudia mýlia pojmy .
neviem preco prirovnavas vzhlad metrosexuala k dobre vyzerajucemu cloveku. To vobec nie je pravidlo. Metrosexual sa len snazi vyzerat dobre, to vsak neznamena, ze dobre vyzerat aj bude.
@miaja ked sa zena o seba viac stara je mozno samozrejmostou pre teba, ale rozhodne svoj model neporovnavaj so vsetkymi ostatnymi zenskymi.
@wolskeoko asi si to neprečítal poriadne. ja nevravím že je to samozrejmosť pre mna. ja vravím že väčšinou ludia beru ako normalne to že sa o seba žena stara... to že sa o seba stara viac chlap ale už beru ako niečo nezvyčajne a preto tomu davaju nazov "metrosexual" ... a ja len vravím že nechápem načo to má mať zvlaštny nazov to je cele..
Podľa toho ako veľmi metrosexuál je,Keď sa chalan o seba stará,potrpí si na oblečenie,voňavku,účes,postavu a snaží sa dobre vyzerať tak je to úplne super lepšie ako chalani čo sa o seba nestarajú.Ale tí pri ktorých už nevieš či je to chalan alebo baba,tí takžvaní swag alebo chalani s ofinkou cez pol tváre to už je trochu bléé..skrátka všetko s mierou
jasné, vždy som chcela chlapa čo má lepšie oholené nohy ako ja
a teraz vážne k téme, nie nepáči sa mi to, práve naopak, je to pre mňa asexuálne. jasné, chlap by sa mal o seba starať, ale všetko s mierou, proste chcem pri sebe chlapa čo sa o seba stará, ale tak aby som stále mala pocit že mám pri sebe chlapa- žiadne holenie nôh, trhanie obočia, oblečenie hodiace sa už viac do šatníka ženy ako muža, extravagantné doplnky, make-up ....ako kamarát možno fajn, ako chlap rozhodne nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Je výhodné pre chlapca,ktorý chce získať dievčenské známosti, byť metrosexuálom ? - Nie. Chcem čisto straight.
A aký vlastne máte názor na metrosexualizmus vy,dievčatá kysnúce na BIRDZ-e ? Ďakujem za prívlastok, ale žiadne odrody sexuálnej orientácie neuznávam. Jednoducho heterosexuál. Zdravý.
ale nie sú to moje favority.
sem tam sa z nich aj zasmejem.
ale to je super!
lebo vďaka nim mám lepší deň. :happy:
A neviem čo sa počíta za metrosexuála pre teba... Nemám rada slovenskú/českú mentalitu, že chlap musí smrdieť od piva a mať pupek a v ruke klobásu či čo Proste nech dodrží základnú hygienu, neoblieka sa ako hastroš a je to dobré.
Skôr mi vadia takí tí diskotékoví metroškovia s náušničkou v uchu, nemám nejak veľmi pre to pochopenie ale nikoho takého v mojom okolí nemám, takže whatever.
k metrosexualizmu, zavisi od cloveka, vo vseobecnosti vsak na mna takito chlapi posobia skor dojmom "toto by bol super kamoskoo", nez "toto by bol super chlap"
no inak k teme. neskatulkujem chalanov tak, ze ak sa nejaky vyzna do mody automaticky ho mam za gaya alebo dementa. dokonca sa mi paci ked chalani venuju trochu cas tomu ako vyzeraju ale zas vsetkeho vela skodi, zas nejaki namejkapovanci alebo ruzovotrickovi chalani ma nepritahuju.
ak to je v takych medziach ze vecer si dava krem, zaujima sa o modu a zalezi mu na tom ake ma vlasy, tak som s tym ok.
radšej budem mať muža čo sa nebude tristo týždňov holiť, pri sraní si nechá otvorené dvere a bude popritom píliť dáke vetvy na podkúrenie ako muža čo na seba bude kydať gél na vlasy, budem sa s ním hádať o kúpelňu a jeho lýtka budú hladšie ako moje očné viečka.
ale na druhej strane ako kamaráta s radosťou !
mám pár takých. trošku smiešni. ale milí !
ale v podstate mi metrosexuali nevadia ak sa vedia fakt dobre poobliekat a nevyzeraju nejak smiesne alebo tak
Dve veci, za prvé si si vedomý, že tei sukne, čo začali tento a minulý rok nosiť chalani nie sú, že obyčajné sukne, že sú to sukne navrhnuté buď špeciálne pre chalanov alebo na pôsobenie takého toho asexuálneho vzhľadu ako napríklad Brian Molko propaguje ?
A druhá, tie sukne nenosia iba metrosexuáli, tie sukne nosia ľudia, ktorí si potrpia na módu a patrí to do tej istej kategórie ako deti, ktorí sa snažia mať najväčší "swag" a tím keby si povedal, že sú to metrosexuáli, tak sa urazia ešte .
Osobne si na módu nepotrpím a sukňu by som si na seba nedal a nikoho tu neobhajujem, iba mi prišlo, že si tu niektorí ľudia mýlia pojmy .
@miaja ked sa zena o seba viac stara je mozno samozrejmostou pre teba, ale rozhodne svoj model neporovnavaj so vsetkymi ostatnymi zenskymi.
a teraz vážne k téme, nie nepáči sa mi to, práve naopak, je to pre mňa asexuálne. jasné, chlap by sa mal o seba starať, ale všetko s mierou, proste chcem pri sebe chlapa čo sa o seba stará, ale tak aby som stále mala pocit že mám pri sebe chlapa- žiadne holenie nôh, trhanie obočia, oblečenie hodiace sa už viac do šatníka ženy ako muža, extravagantné doplnky, make-up ....ako kamarát možno fajn, ako chlap rozhodne nie