o com vam ide vlastne na tomto svete.. chcete sa len dozit priemerneho veku a skonat pri najblizsich alebo mate nejaky ucel, ci uz urobit dieru do hudobnej sceny alebo ucel napisat knihu . Dajte cokolvek, zaujme ma to.
chcem si ten život naplno užiť..nie žit dlho..ale žit naplno.. aj ked zatial je ten život celkom ..teda dost napiču..dačo dosiahnut by som isto chcela..ale zatialnemám vačšiu predstavu o tom čo by to malo byť..
chcem umriet , ked uz nebudem moct robit hudbu tak sa chcem zivit , a bez hudby nieje zivot a bez zivota hduba , cize , doekdy budem moct hrat na saxiku chcem spravit karieru , a vsetko okolo toho ...
plánujem vymyslieť liek na AIDS, zostrojiť miny osobné krídla- dám ich patentovať a stanem sa milionarom odstahujem sa do Australie a svoje dni strávim surfovaním a zábavou v kluboch....... atd. atd. zomrem vo svojich 128 rokoch s mladým zajačikom niekde na Šalamúnových ostrovoch
Niečo sa naučiť, chcem aby mi život dačo dal, všetko naplno si ho vychutnať, aby som ako stará babka (ak náhodou budem mať to šťastie, že sa dožijem takého vysokého veku) mala na čo spomínať a neľutovala, že som ho premárnila, aj z dôvodu, že keby som náhodou zomrela ako mladá, aby aj predchádzajúce, posledné minúty neboli o ničom. Preto je také dôležité si prítomnosť vychutnávať, lebo človek nikdy nevie, kedy zrazu všetko zmizne (samozrejme myslená je jeho existencia) a budú ho v hrobe požierať červíky, či spálený odpočívať v urne a nedajbože bude v nebi, ak náhodou existuje. Plus sa chcem celý život vzdelávať, rozvíjať svoju osobnosť, mať pocit, že som sa dostala po mentálnej stránke niekde vyššie.
mam plan bohuzial kazdu chvilu sa ten plan meni Ale par snov si chcem splnit, takze planujem byt podnikatelka, maj krasnu kaviaren v centre Stareho mesta v BA, kde sa bude podavat len prvotriedna kavicka a aj restauraciu, zdravu a so super jedlom Chcem aby sa vdaka mojim podnikom ludia zamysleli nad tym co jedia a ze kvalitou jedla mozu byt zdravsi a prestali jest fastfoody a polotovary
taky moj verejne prospesny ciel je vybudovat najvacsi slovensky utulok pre psov s najlepsou staristlovostou.. a potom ked uz budem miliardar, tak kazdorocne nalievat do NASA neskutocne miliardy, vymenou za tajne dokumenty
chcem hlavne mat rodinu... ked budem mat okolo seba ludi,ktori ma budu milovat a podporovat,budem stastna. to je moj zivotny sen. urcite chcem nadalej fotografovat,tancovat a hrat na klaviri... lenze konicky raz budete musiet ozeliet...rodina zostane navzdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
O co mi ide? Nemam ciel.. Len to chcem prezit v klude..
... tak si to aspon predstavujem
@8 to by som už radšej vymyslela liek na rakovinu..
a ináč viem, že by som toho chcela veľa precestovať! celý svet!!