potrebujem radu.strasne sa mi paci jeden chalan ale ja jemu zrejme nie no mozno ano lebo pred pol rokom mi to povedal ale asi nie natolko aby mal somnou vztah.stale chodi usmievavy a ja sa trapim ze ma nechce.preto by som ho niecim chcela poriadne vytocit
No jasne ty si ta 13-rocna. Takze: 1 z vas MUSI byt aktivny, a kedze on sa k tomu asi (? neviem posudit) nema, tak to musis byt TY!A ak nemas odvahu tak mas smolu,akurat mozes snivat co by bolo keby...on sa ta totiz snazil nakopnut pred tym pol rokom, a ked ti povedal ze sa mu pacis to bol jeho prvy krok, ty si mala pokracovat draha moja.
joj moja zlata... podla mna mas este cas na chalosov... oni su totiz zlozitejsi nez yb si tusila a niektore veci by si nezvladla ja viem o com hovorim takze ti vravim mas cas.... :>
no podla mna si to trocha pokazila ze si mu povedala ze sa ti paci... vies ono to znie tak dost vazne.... ale vsak skus ho niekam pozvat ... spravaj sa uvolnene ... a tak ... hlavne ho niekam pozvi .... ale skus mu to povedat niekde osamote... nie ze vyrukujes s pozvanim a pri nom stoji desat jeho kamosov...... a dost zalezi aj od toho kolko ma rokov? ... ak je do 15 tak rataj s tym ze noo proste nieje na nejake vazne vztahy... skorej neco take kamaratske
Ak budes takto prije..zlozito riesit vsetky svoje problemy s chalanmi aj v buducnosti cakaju ta teda dobre tazke casi.najprv sa uvedom co chces a porozmyslaj aky by bol asi NAJNORMALNEJSI sposob ako to dosiahnut a nie hned vybalovat finty ze nasrat ho a pod.
Ozvi sa prva chalan nieje vzdy ten co ma byt prvy tak si to baby uz uvedomte,nas uz nabavi sa vam pchat do riti stale,skuste sa popchat aj vy nie?
thak to jaky kktsky nazor dievca moje...naco ti to bude dobre?..aa chlapec ked ma zaujem a vidi ze sa bavis s inym thak bud ti urobi trapnu scenu alebo to castejsie necha tak a uzavrie sa do seba....hmm spametavacka dievca
haha ze 19 no pekne..to aj ja dovtedy osprostiem ci to len vyvoleni?? ako sa snazim tak sa snazim- som furt este nepochopila co tym vlasne chces dosiahnut?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A co takto nazbierat odvahu a niekam ho pozvat??? Mozes si byt ista, ze ked budes flirtovat s inymi aj keby sa mu pacis ,tak sa na teba vysere.
Inak súhlasím s miat
Ozvi sa prva chalan nieje vzdy ten co ma byt prvy tak si to baby uz uvedomte,nas uz nabavi sa vam pchat do riti stale,skuste sa popchat aj vy nie?
stačííí????