Ty pod sem ja ta chem povedz mu to ako pre debilka. Mne by sa to pacilo nahodo heh. Napr. aj ja som hanblivi. Ak sa poznate tak mu to povedz na rovinu. A ak nie, tak skvor by som radil ist nanho mierne. Prist k nemu prihovorit sa mu. ci by sa nechel s tebou zoznamit. Za ucelom hmm trebarz mozno vstahu ak by to islo alebolen tak sa spoznat a za tyzden mu mozes povedat ked si ho omotas okolo prsta, ze sa ti paci a zeby si rada s nim nieco poriesila. Ale ako na neho by si mala vediet ty a nie my
... a este jedna malicka pripomienka opakujem to skoro vsade ale spomeniem to aj tak. mat rad neznamena lubit. takze ako ho mas velmi rada tak to zmen, ze ho velmi lubis
ked je hanblivi tak je kokot...ako ce mat volaku babu ked je hanblivi??isto sa robi frajer velky..a ked...dojde za nim volakak zena tak hup...uz je ticho...nehaj ho tak len ho pozoruj... uvidis ze sam dojde...za tebou ak mu padnes do oka..netlac sa mu do riti..mosno neni hanblivi a len si o sebe mysli prilis vela ze on sa nebude vnucovat ze nech baba dojde za nim a ne on za nou..aj takych poznam...tak len ho pozoruj..a ked nic vyser sa na takeho...
Och boze Lenuckolienka! Ty musis strasne neznasat cely svet...Osobne si myslim, ze tak ako existuju hanblive dievcata, existuju aj hanblivi chlapci a pritom chcu dievca
Patkaa, my chlapi nie sme radi nahanani a pre mna je vyzor to posledne co si obzriem a na com mi zalezi. Aj ked je hanbliv, ak ta ma skutocne rad a chcel by s tebou nieco mat, premohol by sa...Zaktivizoval by vsetky zvysky smelosti a siel by Alebo to mozno chce trosku zenskej tajnosti a trochu casu...Dopraj mu ho zenska
no ked je hanbivy ... tak sa mu prihovor prva ty.... nic nepokazis...len aknieje zrovna komunikativny alebo co... tak nieze zacnes kecat jako mlyncek... tak primerane ........ a ono vzdy je lepsie ze je hanblivy...akoby mal zo seba robit neviem akeho tazkeho frajera ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Patkaa, my chlapi nie sme radi nahanani a pre mna je vyzor to posledne co si obzriem a na com mi zalezi. Aj ked je hanbliv, ak ta ma skutocne rad a chcel by s tebou nieco mat, premohol by sa...Zaktivizoval by vsetky zvysky smelosti a siel by Alebo to mozno chce trosku zenskej tajnosti a trochu casu...Dopraj mu ho zenska
Lenuckolienka,no moja a ty sa uz prestan zlostit na toho chalana,ktory ti vtisol taketo nazory do hlavy
a ked ma nezavolaju?