tazko proste az vtedy ked zistis ze ta uz milion krat podrazil a otvoria sa ti oci ale to byva vacsinou uz neskoro a stihne ta ojebat napriklad o dost penazi co sa mne stalo par krat
Práve včera som nechal na FB 11 ludí a asi 70 som vymazal lebo sa nikdy neozvali či žijem vôbec,ked som im ja písal niekedy ani neodpísali,ked som ich volal von nešli. A takých "kamarátov" ja nepotrebujem,ktorí nemaju žiadnu snahu udržiavat vztah,čiže ked budú niečo chciet môžu zavolat a pošlem ich do riti
hlavne nie podľa toho že či sa ti pravidelne ozývajú že jak sa máš, lebo to je bullshit. skôr podľa toho či sú ochotní s tebou byť keď sa nemáš najlepšie.či kvôli tebe nejako vybočia zo svojho bežného života a pod. a samozrejme že je neveľa takých ľudí, ale šak živoot.
no aha, ak ten tvoj priatel sa s tebou nechce vzdy rozprvat, este to neznamena, ze je falosny...len proste nie ste az taki super priatelia....a falosny priatel je ten, co na prvy pohlad by ti zniesol i modre z neba, ale v nudzi ta odrbe a necha na dlazbe = obrazne povedane, cize je s tebou len ked sa ti dari, inak ta ma v riti a hlada si dalsie "obete"
mal som vela takých všetko mi naslubovali a nič z toho nebolo alebo išli hned to povedať aj ostatným a napokon ma opustili odišli preto nikomu nedoverujem ani neverím len to nepoviem nahlas nikomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov