je to taká diskrétnejšia téma,ale patrí k životu,takže keby niekto chcel vedieť ako si zväčšiť svoj penis,tak sem proste napíšte a ja vám to tu prostenapíšem(odpíšem),je to prírodná,neškodná cesta..takže nemáte čo stratiť
Tak potom je to osud... Ked stvoril Boh muza, povedal mu: mam pre teba dobru a zlu spravu. Dobra je, ze som ti dal dva vykonne organy - mozog a penis. Ta zla, ze som ti nedal dost krvi, aby pracovali oba naraz
lemmy ale zas to neprehanaj ano? ok tretia diskusia takehoto stylu je uz vazne sila a este k tomu toto som sa na tom nazve dobre zasmiala podla mna kazdy by sa mal zmierit s tym co ma a nepremyslat nad takymito hlupostami.. tak je to aj u bab.... kazda chce mat vacsie mensie prsia maloktora spokojna.... preco ludia nie su spokojni s tym co maju? alebo resp su nevyrovnani s tym aki su.... kazdy by sa mal naucit mat rad svoje telo ked uz. howgh
jasné,že je k tomu podnet...ja sa snažím pomôcť zakomplexovaným mladým ľuĎom s problémamy...ver tomu,že si to stiahlo plno uživateľov takpovediac v tajnosti,aby si nemysleli ostatní o nich neviem čo
noo tak pravdu povediac necem byť kok ale ... pravdou je že musíš s ním posilovať každý den aspon pol hodku a o pol roka máš výsledok ... AKO VÁŽNE ........ . . . .
kokos riešite to jak nwm čo keby to bolo je to o technike penis vam stači mat aj 14 cm pri erekcii,no ak chcete zvacsit obvod tak jedna mala rada : naneste na penis a ruky vrstvu lubrigelu a potom dajte ukazovaky a palce na rukach do tvaru O (ako ked niekomu ukazujete že je všetko ok) no a ked to všetko mate oblapte penis pravou rukou až pri korene a tahajte hore,potom to iste zopakujte z lavou...a tak dokola prava lava prava lava ...mali by ste pocitit teplo.nahrna sa vam krv a zvacsuje sa objem....viditelna zmena pri každodennom cvičeni 3x 5minut je asi tak za 2 tyždne dufam že som pomohol a nebudte taky zufalci preboha
Chcete vacsi penis tak skuste Vimax od predajcov s certifikatom aby ste mali original. Prirodny produkt je ovela lepsi ako lieky a nema vedlajsie ucinky. Moj dobry kamarat to kupil a poslali mu certifikat originality zadarmo na strukso@azet.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mas ho maly? Nezufaj!
Strc do ula, zabuchaj!
» data2.edisk.cz/stahni/15411/No...
to ta len tak napadlo ze zalozis taku diskusiu alebo bol k tomu i nejaky podnet?
noo tak pravdu povediac necem byť kok ale ... pravdou je že musíš s ním posilovať každý den aspon pol hodku a o pol roka máš výsledok ... AKO VÁŽNE ........ . . . .
Produkt je overený a predajca poskytuje
záruku vrátenia peňazí až na 2 mesiace
www.vimaxpills.sk