spravne to odhadol chlorofyl, az na tu poznamku o uchylovi, este nie su vsetky moznosti hladania vycerpane, takze ak napise aktiv a aj sa k niecomu prepeacujeme, budem iba rad
@wewo Volá sa to Top (aktív) a bottom (pasív)... medzi nami gaymi to bezne takto funguje, aj mne to pride viac sexi, takze uz len dufat, ze aj tu sa nejaky TOP najde.
@pepermint01 Pripady ako tieto su kedy lutujem ze som gay a absolutne chapem preco nas beru tak ako beru v spolocnosti. Ak to teda bolo myslene vazne samozrejme a nie iba troll.
@salora viem, ze birdz nie je tou spravnou zoznamkou, skor som to zobral tak, ze ci sa vobec niekto ozve a ci vobec zareaguje... a vedel by si teda dohodnut nieco?
@drazoal tak keby bol aky, budem len a len rad, ak to bude s romantikou, nechcem takto verejne moc ist do detailov, aby neboli pohorsenci, ale to aj tak budu ... poznas niekoho, kto by si rad podal?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1. schôdzka členov al. funkcionárov nejakej organizácie so zvýšenou a obyč. mimoriadnou pracovnou náplňou;
2. súbor aktivistov, pracovníkov: redakčný a., stranícky a.
dafuq?
tento uchyl z pokecu a roznych gay zoznamiek uz vycerpal repertoar tak otravuje aj tu
nie som si celkom istý, či Birdz je tou pravou a správnou zoznamkou...
ach, chlapi
veď ty počkaj, zajko si ťa podá