A tak si pozerám Misfits a tam všetky tie ich supershopnosti a taak... Tak mi napadlo, akú by ste mali asi superschopnosť keby bola na základe nejakej vašej najsilnejšej vlastnosti, či už dobrej alebo zlej..alebo proste niečo také
ale asi čítať a formovať myšlienky - i keď by to bolo zbožné prianie
popr. vždy keď píšem poviedku alebo čo, tak sa mi dané veci potom stanú
napr. aj s počasím písal som jednu poviedku v zimnom prostredí a vždy keď som sa ku nej dostal, padal sneh, potom som ju odložil a v jari som ju znova vytiahol že sa ju pokúsim ako tak dokončiť a z ničoho nič znova sneh čím narážam na to, žeby bolo tiež super keby sa dialo všetko čo napíšem >
Na základe mojich vlastností by som buď mala nejaký ultrasuperextra geniálny mozog (ako v No ordinary family ten JJ), vedela odhaliť lož alebo by som cítila emócie.
Ale vždy som chcela vedieť buď čítať myšlienky, vidieť budúcnosť alebo lietať.
@poke fíííha to je zaujímavé .. no to by bolo celkom frustrujúce nie? .. nemusí sa diať len vždy všetko dobre..no, a potom by si to mal na pleciach ty.. či nie?
@hopelight ale asi by som sa uskromnil aj s verziou, že to všetko by bola len dokonale prešpekulovaná ilúzia, ktorej podľahne každý
lebo inak by som mohol vyhubiť všetkých superhrdinov jednou vetou, alebo získať všetky ich schopnosti a to by bola strašná nuda, ale takto ich trýzniť, votrieť sa im do mysle vnuknutím mojej fantázie uhmm
heeeej, niekto, kto ma poznáte! aká je moja najsilnejšia schopnosť?
lebo ja sama neviem sformulovať nič okrem toho, že som strašné decko. a z toho ak mám vyrobiť nejakú superschopnosť, jedine to, že by som nikdy nezostarla a nevyrástla, ale to by bolo cool 8)
určite NEČÍTAŤ myšlienky , ľudia vysielajú do okolia hlavne negatívnu energiu, smútok a hnev. Tak málo pozitívnej energie, že keby som k tomu vedela obsah, asi by ma to zabilo...
a čo by som túžila? vidieť do histórie, vedieť si ju prezerať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@guli12 @skingirl94 to by veeeľa ľudí asi pomrelo..alebo?
@obliviate tá sa mi páči!
asi by som nemal superschopnosť
a superšvorc
popr. vždy keď píšem poviedku alebo čo, tak sa mi dané veci potom stanú
napr. aj s počasím písal som jednu poviedku v zimnom prostredí a vždy keď som sa ku nej dostal, padal sneh, potom som ju odložil a v jari som ju znova vytiahol že sa ju pokúsim ako tak dokončiť a z ničoho nič znova sneh čím narážam na to, žeby bolo tiež super keby sa dialo všetko čo napíšem >
Ale vždy som chcela vedieť buď čítať myšlienky, vidieť budúcnosť alebo lietať.
lebo inak by som mohol vyhubiť všetkých superhrdinov jednou vetou, alebo získať všetky ich schopnosti a to by bola strašná nuda, ale takto ich trýzniť, votrieť sa im do mysle vnuknutím mojej fantázie uhmm
samozrejme by som to vedel kontrolovať
lebo ja sama neviem sformulovať nič okrem toho, že som strašné decko. a z toho ak mám vyrobiť nejakú superschopnosť, jedine to, že by som nikdy nezostarla a nevyrástla, ale to by bolo cool 8)
nie je to presne podla zadania, ale chcela by som sa vediet preniest do nejakych fiktivnych svetov
alebo aspon zastavovat cas
a neviditeľnosť, alebo niečo podobné tomu ako v @6 by bolo len plus :3
alebo by som chcela vedieť oživiť mŕtvych
pattern interrupt, handshake induction:
nájdi si ochotníka, a skúšaj, trénuj
a čo by som túžila? vidieť do histórie, vedieť si ju prezerať