@bluepanter a ako potom vieš, že je nechutná? ty ma len šokuješ ... barborková je proste s príchuťou čerešne a tá hviezdičková bola s príchuťou škorice a niečeho tuším ale to bola limitka
@bluepanter vraj hej, teda v cole ... ako prípravu na olympiádu ? no tak daj, ale ja na logické slovné úlohy typu kde sa stretnú, ked každý výjde v inú dobu a majú každý inú rychlosť fakt nie som zdatná
Coca cola a Pepsi su na mna az privelmi sladke bublinkate ..jednoducho mi to nechutí, mam pocit akoby som pila cukor s vodou a do toho naliala cosi hnede aby to zmenilo farbu
@pubertslatinocelny tak take stale su 2 a to original a citrus. A potom je limit.edicia a to 3,barborkova,hviezdickova a bez cukru takze tak nejak ich je 5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
áno, kofola je naj. barborková?
barborková a hviezdičková? omg, to čo má byť?
vysvetli ty maniak
jáj, tak o tých som ani nevedel...odteraz budem každú Barborku volať čerešňa
ako vždy inak zase spamujeme fórum
ale prd, vieme si aj v TS
Z kolových nápojov Coca-Colu, z kofolových len Kofolu original.
Oboje obyčanné, žiadne light, zero, citrus a iné pičoviny.
chceš logickú úlohu?
Coca cola a Pepsi su na mna az privelmi sladke bublinkate ..jednoducho mi to nechutí, mam pocit akoby som pila cukor s vodou a do toho naliala cosi hnede aby to zmenilo farbu
ved áno v podstate piješ ,,hnedú" vodu s myslím 25 kockami cukru