ja sa bojim vsetkych chrobakov aj lienok a motylov a este uplnej tmy, ale sero mi nevadi ani noc vonku, len ak som v izbe zavreta a nie je tam ani trochu svetla
mam taky pocit, že už netrpím žiadnymi fobiami.. kedysi som mala pyrofobiu (strach z ohňa a bola som s tym aj na rôznych sedeniach), fobiu z mimozemšťanov , a fobiu z vetra
Neviem, či to je fóbia, ale občas mám panický strach z toho, že všetci ľudia okolo mňa sú len herci a ja som súčasťou nejakej nechutnej reality show.. Aj keď viem že to je nereálne, niekedy to je na nevydržanie
no fobia to zrejme nie je ale necitim sa dobre v stiesnenych priestoroch. alebo vo velkom dave ludi /kde je samozrejme kazdy min o hlavu vyssi/ ktori sa na seba tlacia
@matheusko ja viem, ale mne su aj lienky nechutne, nechytila by som sa ich a keby som mala nejaku ja na sebe tak by som strasne kricala a potom by mi ju niekto musel dat dole
@pumaamravec ... ach jaj Inak vies, ze lienka je dolezita sucast napr. aj zahrady. Papa vosky napr. aj na ruziach a tie su potom pekne, zdrave a neobchrumane
nepríjemné pocity mám, keď je niekde viacero ľudí pokope, zvlášť v malých priestoroch.. ale to nie je strach...
podobne je to aj s rôznou háveďou, pokiaľ sa to nechce dotknúť mňa, alebo ja sa toho nemusím dotknúť, tak je to v pohode
ale čo sa výšok týka, tak... pozrieť sa z výšky dolu je v pohode, ale na visutý vratký most zavesený bárs len dva metre nad zemou by som pozerala vcelku zdesene a so stúpajúcou výškou by sa to len stupňovalo
Alebo inak povedané, výšky mi nevadia, pokiaľ mám pri sebe nejaké pevné body, inak začínam šalieť
Tma je niečo strašné.. Moja fantázia alebo neviem čo zapríčiní, že mám nutkanie sa báť, či tam niekto nie je so mnou...
A mám strach ešte aj z ľudí, hlavne z ktorých nepoznám.. nemám ich rada.. A celé vnútro mi ide explodovať, keď sa nedá nič robiť a musím byť s hŕbou ľudí na jednom mieste..
No, práve som to dopozerala - pocity sú zmiešané, koniec mi prišiel hrozne useknutý, ale celkovo mi to po mojej psychickej stránke trocha pomohlo, ďakujem
Ja mám ešte strach zo zubárov (dentofóbia ?? a čiastočne aj klaustrofóbiu .. ale to v úzkych, ale hlavne v priestoroch, kde je nízky strop (mne nad hlavou alebo nižšie, prípadne cez nejaký tunel keby som mala prejsť) .. Aj v takom iglu by som zošalela ..
Hej hej pozerala, hneď som to išla sťahovať po tvojom prvom komente!
Každopádne ja proste nechápem, že trebárs tá jeho žena.. Ona mala vlastne tiež umelý život? Tiež tam bola celé tie roky zavretá, alebo viedla niekde vonku reálny? No vážne ale..
Tie reklamy tam boli ale aj tak najlepšie Tiež si myslím, že je nereálne, aby na to za 30 rokov neprišiel.. A zrazu po tých rokoch videl všetky dôkazy naraz..
červofobia .......a totalna ked vidim červa tak mi je tzle na vracaie a začnem vrieskat nech to daju preč..bleee amusim sa ist osprchovat inak by som umrela :/
minule zaspávam a zrazu mi po palone liezol pavuk bol uz takmer pri mojej hlave!!!! kebyze spim tak ho mozno aj zjem alebo vdychnem alebo kto vie co... no vtedy som zobudila cely dom.... to bola moja ziva nocna mora...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
teraz trochu odveci , dalsia Klaudia s Q? omg (ach)
a nevyjadrujem sa k nej !
uzavreté malé priestory vo mne vyvolávajú nepríjemné pocity. nie natoľko, že by som nikdy do toho výťahu nevošla... ale vždy je v tom tá obava.
Ja nemám fóbie len priamo mávam občas horror mortis! v škole počas písomiek a tak.
Nepozeral, ale pravdepodobne to bude niečo na štýl mojej "fóbie", takže idem do toho Len dúfam, že sa to dobre skončí.
A neviem ....mozno nebudem hovorit predsa
mám syndróm bieleho plášťa! vážne, je to masaker!
ja z lienok fóbiu nemám, ale raz ma jedna uhryzla
a tú rozprávku som pozerával
podobne je to aj s rôznou háveďou, pokiaľ sa to nechce dotknúť mňa, alebo ja sa toho nemusím dotknúť, tak je to v pohode
ale čo sa výšok týka, tak... pozrieť sa z výšky dolu je v pohode, ale na visutý vratký most zavesený bárs len dva metre nad zemou by som pozerala vcelku zdesene a so stúpajúcou výškou by sa to len stupňovalo
Alebo inak povedané, výšky mi nevadia, pokiaľ mám pri sebe nejaké pevné body, inak začínam šalieť
a čo si ty odborník ?
stalo sa mi to len raz, zdvihol som lienku, chvíľu mi po ruke lozila a potom som ucítil bolesť, tak som ju rýchlo striasol
nemám dôvod si vymýšľať a klamať tiež nezvyknem
A mám strach ešte aj z ľudí, hlavne z ktorých nepoznám.. nemám ich rada.. A celé vnútro mi ide explodovať, keď sa nedá nič robiť a musím byť s hŕbou ľudí na jednom mieste..
a trochu sa bojím aj tmy, ale na tom sa už pracuje
No, práve som to dopozerala - pocity sú zmiešané, koniec mi prišiel hrozne useknutý, ale celkovo mi to po mojej psychickej stránke trocha pomohlo, ďakujem
Ako sa prejavuje strach z gombíkov ?
Ja mám ešte strach zo zubárov (dentofóbia ?? a čiastočne aj klaustrofóbiu .. ale to v úzkych, ale hlavne v priestoroch, kde je nízky strop (mne nad hlavou alebo nižšie, prípadne cez nejaký tunel keby som mala prejsť) .. Aj v takom iglu by som zošalela ..
Podla mna je blbost ze mi na to neprisiel skor , niekto by sa urcite prezradil .
Ale tomu reziserovi by som odrazil gebulu keby mne toto spravil.
Hej hej pozerala, hneď som to išla sťahovať po tvojom prvom komente!
Každopádne ja proste nechápem, že trebárs tá jeho žena.. Ona mala vlastne tiež umelý život? Tiež tam bola celé tie roky zavretá, alebo viedla niekde vonku reálny? No vážne ale..
Tie reklamy tam boli ale aj tak najlepšie Tiež si myslím, že je nereálne, aby na to za 30 rokov neprišiel.. A zrazu po tých rokoch videl všetky dôkazy naraz..
Cele divne je to
..kvak..
a bojím sa že raz budú moje deti rovnako vypatlané ako tieto "moderné" pokecovo-fejsbúkovo-majspejsové deti
bojím sa že budem zlou mamou
a že moje deti nebudú mať bohatých rodičov
ja mám strach zo strachu a zo seba a ešte z vlastných nie zrovna ružových snov.