Dnes sme to brali na biole. Vraj baby negativ maju problemy v tehotenstve ak sa sparia s pozitivom. Lebo sa vytvaraju protilatky voci vajicku. Tak teda chlapci negativni, sem!! (ehm, teda na moju webku)
ja neviem asi B+ ale tak raz som bola na zdravotnickej skole a robili mi zo srandy test ze aku mam krvnu skupinu a vyslo mi A+ o.o no a teraz neviem, chcela som sa dozvediet ked som mala odber krvy u doktorky ale po tej druhej doze mi prichadzalo zle a ked mi povedala ze ked chcem zistit aku mam krvnu skupinu tak musi este aj tretiu dat tak som to radsej odmietla lebo by som sa asi zobudila o par hodin neskorej o-o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
@junkychess vzacna je AB
0 má najviac ľudí (okolo 40% až myslím), potom A, B a AB (niekde ale uvádzajú, že viac ľudí má A, takže ťažko povedať)
ale 0- je vzácna v tom, že ide o univerzálneho darcu
presne DNA by ste po mne nechceli?
Dnes sme to brali na biole. Vraj baby negativ maju problemy v tehotenstve ak sa sparia s pozitivom. Lebo sa vytvaraju protilatky voci vajicku. Tak teda chlapci negativni, sem!! (ehm, teda na moju webku)
@Ttysha je mozno vzacna, ale je casta, takze vzacnejsia je AB-
2. 0
3. B
4. AB
a zaujímavé je, ze celá moja rodina má 0 +
@princessnini ale akosi veľa nás tu je, nie
@kikhusenka ani nie, lebo ak nemajú rovnaké tak sa dieťaťu vždy musia robiť ešte na začiatku tehotenstva testy a potom sa mu vymieňa krv...
Práve dnes som písala z krvných skupín písomku
A viem aj približne koľko slovákov má akú
0 - 42%
A - 37%
B - 16%
AB - 5%
Teda aspoň ja to mám tak v zošite
Ja neviem, akú mám, cítim sa neplnohodnotne teraz...