"Mna teraz strasne dostala nasa historia z maja este 6teho precitam a idem spat..Cucucu aj ty mi chybas zlatoo nemam sa tu s kym hrat tss .. zajtraaaa"
,, Však príd už zase niekedy... brno , ostrava, Prešov, Pieštany , i dont care , dojdi , zabreakujeme ľudom na ulici , naučíš sa double step (čítaj dubstep) a môžeš sa vrátiť do Martina .. maj sa .. a vysvetlíš nám to zdrhnutie cez prázdniny " ---> FAIL ... trapas .. lol
od kamošky: 14:04 16.1.2011 "Pocuvaj v lamparni hovorili že gasmo idu zrusit vraj to odkupila niaka firma ktora nema nic zo skolstvom nahrala som to potom ti to ukazem :o "
"fakt sorry som chcel dojst ale ta spolužiak a jeden kamarat nemali program ta chceli dojst ajtak nakoniec nedosli ...a už mi nejde bus ani na nete som ta nestretol "
poslednú prijatú správu mám z čísla 330 a to je výpis z banky, lebo som v lekárni platila kartou a mne vždy chodí sms o stave účtu Nebudem ju sem celú prepisovať radšej
a posledná predtým bola zas info o zmeškaných hovoroch, mala som vypnutý mobil a môj chalan sa mi snažil 8krát dovolať...
Vychutnajte si klasiku ANOTHER BRICK, inspirovanou znamym Arkanoidom, ktory je stale hviezdou vo vesmire digitalnych hier. Linka s hrou pride o chvilu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
129 komentov
od host sestry
Nechce sa mi to prepisovať. =D
T-debil:"Vazeny zakaznik, stale volate od 4 do 60 minuty zadarmo!"
Je vidno ktory operator sa pouziva viac co?
Na orangei od @silence "Napis mi aspon zakladne novinky, lebo ja budem az vecer na nete a sem strasne zvedava "
A na O2 od kamaráta "Nemam nic a ani nebudem, zavolaj filipovi"
telefón som preto zapla
Tá O2 si asi domyslím o čom bude
h8u je nesklonné vlastné podstatné meno!
Nejdem to overovať, už mi naviera žila.
"nie..myslim ze az do 21 sa moze nieco robit ale nejsom si isty.."
Pokracujte zadanim do formulare na nejlevnejsisms.cz/smskod"
väčšinou dostávam len smsky tohto typu, od ľudí len zriedka (ach)
od @blekotu
,, Však príd už zase niekedy... brno , ostrava, Prešov, Pieštany , i dont care , dojdi , zabreakujeme ľudom na ulici , naučíš sa double step (čítaj dubstep) a môžeš sa vrátiť do Martina .. maj sa .. a vysvetlíš nám to zdrhnutie cez prázdniny " ---> FAIL ... trapas .. lol
" Kde si, autobus uz tu byl" (ROFL)
A ako? Veľmi.
-,-
sojova omacka
olej
2 vajcia
cibula
petrzlen vnat
strucik cesnaku
koriander
paprika(naj roz farby)
100g sojov. kociek
korenie
sol
mi písal drahý recept čo si navaríme aby som nakúpila
-10,00 EUR
ATM UNB B. BYSTRICA
SK
DZ:682,37 EUR
From:1111
19:51 17/1/11
inak, práve sa stalo
..kvak..
Nič zaujímavé
a v druhom (O2):
"Co si chcela ?" Od Petríka, ked som m uvolala asi tisíc ráz
(poznamka : VODNU !!! hej )
Vieš ako to je..keď ho uvidíš pochopiš
ironicka poznamka o novom susedkovy
moja posledná od neho je 7.10. čo nám odpadla hodina pch so mnou si asi nerád píše
sms:
Mat,zajtra si priprav tu ziadanku, musime to uz ist zemakovi zanest,daj cas.ja mozem po 17.00
@littleboo
a posledná predtým bola zas info o zmeškaných hovoroch, mala som vypnutý mobil a môj chalan sa mi snažil 8krát dovolať...
spravila ma stastnym!
a šak prečo ne