Keď sú to tenisky alebo niečo bez opätku (žabky,číny,sandále.... ) tam 41-43 (to číslovanie je strašné) a keď je to na opätku tak mi stačí 40 a nosím všetko....čižmy,žabky,sandále,lodičky,číny,crocs ,papučkýýý ...
to sa neda naisto povedat lebo kazde boty su ine a ja si vzdy kupujem oneco vacsie ako mam nohu no ale priblizne 47 ,,,, a najradsej nosim botasky a slapky
@sarah_whiteflower preco nie converse? Lebo su nepohodlne... (moj osobny nazor) a to je pre mna dolezitejsia vlastnost ako to, ze ako vyzeraju, kolko stoja, a podobne...
@jaro1991 Pre mňa tiež musia byť topánky pohodlné, ale tak pre mňa Conversky pohodlné sú, vôbec ako ktorékoľvek číny, ale to je aj tým, že ja mám zničené ploché nohy
42-ky.Najradšej nosím žabky aj ked som sa vnich istu dobu hanbil vonku,ale sú úplne najpohodlnejšie...dnes ine ani nenosim ked je teplo vonku...ale aj úplne na boso je super
@sarah_whiteflower mhm, no tak ja som vyrastal s teniskami na behanie, a tie su proste lahke, mäkke... ako v pohode si dam aj pevne slusne poltopanky, ale to su proste uplne ine boty... a ako "tenisky" by som Conversky alebo ine cinany mat nemohol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
našťastie tenisky, conversky, čižmy zvládam 36ky.
a keď chcem byť elegantná nosím lodičky, v zime čižmičky na podpätku, inak tenisky, botasky, číňany, a na túry vibramy.
a nosím zvyčajne tenisky a v zime čižmy a v lete šlapky alebo crocsy
a najcastejsie nosim tenisky a ciny
A terjšie tenisky sú 36
najradšej botasky alebo trekové topánky
kanady, conversy
@jaro1991 Prečo nie Converse? Uznávam, sú trochu drahé (preto mi ich mama nosí z výpredajov v Londýne), ale sú naozaj pekné a dlho vydržia
inak je to jedno.. len nech sa v tom dá chodiť a najlepšie i behať..
39-40 normálne tenisky, alebo čižmy.