ale inak kombinácia neviditeľnosti s teleportáciou, plus ešte nejaká telekinéza a schopnosť upravovať (nečítať! upravovať) myšlienky iných by bola tak super, muhehehe
keďže sa nedá zaznačiť dve možnosti tak doplním: cestovanie do minulosti a prevtelovanie sa..........tie možnosti: predstavte si, že by ste vedeli zmeniť dej 2. Svetovej vojny........nezastrelili by ste Kennedyho alebo Lincolna........tak by ste vedeli zmeniť dejiny, že dneska by to tu mohlo úplne inak vypadať....muhaha
čítať a modelovať myšlienky - podľa mňa je to najlepšia schopnosť zo všetkých... v podstate by som niekoho mohol umučiť myšlienkami tak, že by som mu navodil pocit že horí a podobne a mohol by som aj predvídať, naučiť sa jeho správanie a ak by mal aj on schopnosti, tak by som ich mohol využiť vo svoj prospech, a to nehovorím o tom, žeby som mohol vedieť každú informáciu a taktiež by som mohol snim lucidne snívať...a ešte by som mu mohol navodiť komplexy, aby si myslel že nemôže chodiť... prosto, je lepšie že tú schopnosť nemám, lebo by som ju využival na plnej čiare
@fluptak zmenit minulost nie je mozne. ak by si to urobil, buducnost by bola ina - velmi pravdepodobne aj uplne bez teba. ale kedze si v tej buducnosti (v tej, z ktorej sa chces vratit do minulosti), tak sa to uz pravdepodobne stalo a teda nezmenis nic. to su zakony casopriestoru.
V skutočnosti by som však chcela hlavne vedieť ovládať poriadne samu seba. To je taká skôr prirodzená schopnosť, ale niekedy sa mi to zdá ako najťažšie na svete.
@blood6 ovládať živly to je už len výhra.. nechápem nejaké zmysluplné využitie toho, že dokážem ovládať oheň, alebo vodu.. tak aspoň by som mohla napraviť chyby z minulosti
ale ani jedno z toho nie je možné, tak je to len také filozofovanie
@rejka s tým by som mohol aj koniec sveta zariadiť alebo by som z afriky spravil nový prales ale ved si vravela že všetko má svoj dôvod nie ? no asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale inak kombinácia neviditeľnosti s teleportáciou, plus ešte nejaká telekinéza a schopnosť upravovať (nečítať! upravovať) myšlienky iných by bola tak super, muhehehe
a chcel som dať inú možnosť, zle som ťukol :/
Mas to moc prespekulovane.
ale myslím žeby to nespravil, každému by som nahovoril, že som kamoš a také veci sa nepatria >
a robiť iné blbosti s časom ( @27 ).
potom čítať myšlienky.
a tie živly by boli tiež fajn.
a ešte teleportovať seba do nejakej knihy/seriálu/filmu .
ja chcem superschopnosti.
alebo stopnúť čas, poprípade teleportovať sa .
ale ani jedno z toho nie je možné, tak je to len také filozofovanie