Mohlo by byť pekné, ako napísala @purenarcissism , zomrieť v náručí milovanej osoby, lenže osobne si myslím, že by to bolo príliš deprimujúce a traumatizujúce pre toho druhého, kto by ma tak videl, čiže toho by som ho určite ušetrila.
hmm, @15 eutanaziou by som to riesila jedine v tom pripade ze umieram pomalou a bolestnou smrtou + musela by som mat pokoj na dusi, stihnut sa s tym vsetkym zmierit,mat cas popremyslat nad tym aky bol zivot, podakovat vsetkym.. bla bla...
aaa urcite nie gulkou do hlavy... a hlavne by som nechcela umrieť sama, toho sa bojím,nie smrti.. skor toho ze budem zomierat sama a nestihnem povedat to co mam na "srdci"
Cize sa treba najblizsie vybrat niekam do hor, poriadne tam zabludit a potom si tam niekde sadnut od unavy a je to Alebo sa okupat vo vode, dat si mokre oblecenie a potom von
Možno to vyznie morbídne alebo tak, ale chcem aby ma rozhrýzol žralok, roztrhlo sa lano pri bungee jumpingu alebo niečo také, že by som niečo v tom momente pred tým zažila. Jéj vidím reálneho žraloka blízko mňa! A už by ma nebolo Bolo by to niečo, čo sa skoro nikomu nezopakuje. Ale nechcem zomrieť a príde to vtedy a tak ako má. Hlavne nech to nie je samovražedný spôsob. Alebo ak by ma niekto naschvál zabil lebo by som si to zaslúžila. Ak spravím niečo také že si tú smrť zaslúžim, tak nech taká sviňa ako som/budem nechodí po svete. Nech neničím ďalšie životy...
Chcem, aby moja smrť bola taká, že sa na ňu nestihnem pripraviť. Zrazenina je ideálna, alebo skrat v mysli a ukončiť to. Alebo niečo, čo ma zabije tak rýchlo, že o tom ani nebudem vedieť.
Neviem si predstaviť smrť, o ktorej by som vopred vedel. Bolo by to trápenie nehovoriac o tom, že by boli posledné dni až príliš pekné a možno by som chcel žiť dál...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
filip
Who wants to live forever, when love must die?
Mohlo by byť pekné, ako napísala @purenarcissism , zomrieť v náručí milovanej osoby, lenže osobne si myslím, že by to bolo príliš deprimujúce a traumatizujúce pre toho druhého, kto by ma tak videl, čiže toho by som ho určite ušetrila.
aaa urcite nie gulkou do hlavy... a hlavne by som nechcela umrieť sama, toho sa bojím,nie smrti.. skor toho ze budem zomierat sama a nestihnem povedat to co mam na "srdci"
Pomaly upadavas do bezvedomia, chradnu ti ruky aj nohy, ziadna bolest
Alebo proste len zaspis
Neviem si predstaviť smrť, o ktorej by som vopred vedel. Bolo by to trápenie nehovoriac o tom, že by boli posledné dni až príliš pekné a možno by som chcel žiť dál...