skola alebo rodina...to mas istotu a nemas tam co pokazit. Vyvarujes sa prespekulovanych konstrukcii a nesklznes mimo temy. A vramci rozsahu sa tam zmestis komplet. Vo veciach, co zmenia svet hrozi, ze do tych 200 slov sa nezmestis a nechas to neukoncene, pripadne sa vymknes z temy. A na sny a realitu...to sa mi zda prilis osobne na sloh a v cudzom jazyku sa vyznamove odtienky rozlisuju horsie.
jednoznacne rodina, mylim ze to je v pohode na sloh, kedze rodinu dobre poznas tak sa ti o tom bude aj dobre pisat... ale aj sny a realita je celkom fajn, ak mas dobrú predstavivosť tak to sa o tom rozpíšeš, ojojojoooj
ja by som si asi vybrala rodinu alebo skolu, ale skor rodinu tam mas strasne siroky zaber, ked si zoberes nemusis opisovat, len svoju rodinu, ale mozes aj priatelov. staci napisat nejaku vetu v zmysle, ze aj tvoji priatelia su pre teba rodina abo tak
hoci zaujimava tema su sny a realita kazdopadne je to cudzi jazyk...tak ja by som si vybrala nieco lahke, aj ked mozno nudne a to RODINA mas tam co popisat...dokonale to poznas...alebo potom ŠKOLA este...
dreams and reality...rodina a skola su otrepane..a o rodine sa neda poriadne vykecat podla mna, a o skole..nvm no..a zase tie veci co zmenili svet to je blbost a mohlo by to zle dopadnut..iked sny a realita je trochu osobne, ale ja by som si vybrala to..alebo by som skusila napisat trochu z kazdeho a co by mi islo najlahsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
trebárs dvojka, tam by som sa rozpísal o vojnách...
ja mam napisat 250 slov na temu:co by si robila keby si mala prilis dotieravych susedov. mam tam naozaj vela pridavnych mien