ale rozmyslam nad ucitelstvom v skolke a kedze chodim na8-rocne strednu nemozem vystudovat ucitelsku ale az vysoku ale neviem kde su take skoly neviete mi niekto poradit?
Podla mna taka pedagogicka moze byt moja byvala spoluziacka bude zase ucit deti na prvom stupni a studuje na pedagogickej... Totiz myslim ze na pracu v materskej skolke nie je ziadna vyska, mam pocit ze tam vysku mat netreba...
btw moja doteraz najprisnejsia profesorka bola tiez dost chuda a vsetci mali pred nou strasny respekt, ale mali sme ju zaroven aj velmi radi...tu naozaj neide o vahu
aka ta bude bavit.. rozhodne nadaj na vsetky tie reci, ci je to dobre plateny odbor.. ak je niekto sikovny, dokaze si aj zarobit aj sa zaradit v spolocnosti v dobrom postaveni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
rozhodne niečo čo ťa baví, si predstav že to budeš robiť 50rokov tak aby si sa nezabila po 3rokoch práce
Klikni si na možnosti štúdia
teda myslím nájdi si pedagogické fakulty a odbor asi najskôr predškolská a elementárna pedagogika
Ale ucitelstvo naozaj? Si si tym isty?