niekedy som si kupoval nike, ale odkedy mam converse tak tie. nike sa mi prestali pacit. conversy (teda tie, ktore som si kipil) mi pridu jednoduchsie, decentnejsie a krajsie
@bress sleduj pansku pasaz na fb, alebo priamo ich online obchod. raz za cas mavaju v panskej pasazi v prahe zlavy na loake topanky. naposledy co som si vsimol mali az 45% zlavu. keby som mal vtedy peniaze, bral by som hned aj zo 3 pary
@trdelniiiq hej ale nemali moje cislo na ziadne, co sa mi pacili lebo mam take, co ma kazdy druhy
Ale niektore su fakt peckove a verim tomu, ze aj vydrzia
vždy len Nike a ked mi niekto povie,že "sak su to len predražené veci a vydržia rovnako" tak sa len smejem jak je hlúpy....nové botasky Nike si kupujem každé 2 roky len kvôli tomu,že ma už nudia a vždy sú v 95% stave (maximálne pata je už vyšúchaná) a to ich nosím celoročne v každom počasí....kúpim si raz za 2 roky za 80-90 € = 3,5 € +- mesačne a to pohodlie a kvalita je úplne niekde inde.....to človek pochopí až vtedy ked to naozaj nosí nejaký čas a potom skúsi nejaké sračky čínske....v robote mam na sebe 8 hodín tie sračkové a ked si dám svoje nike potom tak je to úžasný pocit pre nohy
Preferoval som Hilfigeriky a Bugatti noo keď prišiel čas že som si musel platiť ja začal mi stačiť aj adidas zrazu tiež však pod 70 € som obuv nemal asi od utleho detstva stále hladam kvalitnú kozu a pohodlie
Neodlišujem značky, len vlastnosti topánok. Každopádne nedávno ulahodil mojej nohe jeden pár Lagerfeld a akosi sú to teraz moje obľúbené topánky: Ten pár.
Inak mam rada pumy, adidas, reebok, len nie nike, vsetko len nie skejty, a mam rada aj vsetky tie mega drahe snobske znacky ako lacoste, hilfiger...ale mam zly pocit z toho ze to znacka, lebo na to musim setrit. mam rada iba ten dizajn. Takze kupujem lacne deichmann topanky ktore sa dizajnom podobaju na tie moje fav znacky ale fejky nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ach birdz
Nekupujem podľa značky, takže neviem odpovedať. Teraz nosím Lonsdale, tie na profilovke.
Ale niektore su fakt peckove a verim tomu, ze aj vydrzia