Z uhla pohľadu, v podstate ani jeden nebol zlý, len z každého som si vzal nejaké to ´´dobré´´ ale aj ´´zlé´´
Ale v jednom napríklad som prišiel neskoro na to že bola zlatokopka a nakoniec mi len cez net napísala že je koniec
v ďalšom zase bolo najhoršie to že sa tam veľa montovala jej mama, mala po nej gény, bola dosť nervná a hádzala po mne veci :d ale bol to pekný vz´tah
V jednom z ďalších zase som rýchlo prišiel na to že sa mi vobec nepáči tak som sa jej prestal ozývať lebo som nevedel ako jej to povedať a rozne boli vzťahy
ale nič extrémne som zatiaľ nezažil, všetko boli také ktoré som si niečo z nich odniesol nič strašne
Nemal som zle vztahy, mal som len vztahy, ktore jednej alebo druhej strane po case prestali vyhovovat.. aj ked si niekedy nasraty ponadavam na byvale, tak si uvedomujem, ze to v konecnom dosledku boli pekne chvile...
všetko samé zlé, ani jeden dobrý, ťažko povedať...čakám asi na zázrak, že nájdem niekoho, koho nebudem po čase považovať za kkta alebo niekoho, komu nebude vadiť, že som cvok
mám jeden najhorší.. ale to už nikde nevyťahujem.. robím sa akoby nikdy nebol.. a nechápem prečo, ale večne keď sa s niekym rozídem tak sa s ním vzápätí už nebavím.. nikdy som nechcela aby to tak bolo, ale žial, je to tak a s tým už asi nič nespravím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
bo sa ešte nenašiel taký debil, ktorý by ma chcel
hm a môj najhorší ? asi všetky boli najhoršie, pretože všetky boli založené na klamstve
Ale v jednom napríklad som prišiel neskoro na to že bola zlatokopka a nakoniec mi len cez net napísala že je koniec
v ďalšom zase bolo najhoršie to že sa tam veľa montovala jej mama, mala po nej gény, bola dosť nervná a hádzala po mne veci :d ale bol to pekný vz´tah
V jednom z ďalších zase som rýchlo prišiel na to že sa mi vobec nepáči tak som sa jej prestal ozývať lebo som nevedel ako jej to povedať a rozne boli vzťahy
ale nič extrémne som zatiaľ nezažil, všetko boli také ktoré som si niečo z nich odniesol nič strašne
všetko samé zlé, ani jeden dobrý, ťažko povedať...čakám asi na zázrak, že nájdem niekoho, koho nebudem po čase považovať za kkta alebo niekoho, komu nebude vadiť, že som cvok
viem že ma teraz nikto nepochopí ale je mi to jedno
opustila ma tak rýchlo