si strašne blbá "povedala som že žiadne darčeky" prečo mu rozkazuješ? keď ťa chce potešiť, nech ťa niečím poteší, keď chceš ty jeho, tak prosím, prečo by muselo fungovať niečo za niečo?
Darčeky sa nedarujú len na sviatky, ale aj pre potešenie... s tým súhlasím, darček môžeš darovať hocikedy.... ale je blbé, ak ti on niečo dá a hneď mu dáš niečo ty.... to ako keby si mu za ten darček zaplatila.... vieš, ako by sa on cítil blbo, keby vedel, že napríklad ten tvoj darček je drahší ako ten jeho??? Ach... zobuď sa!
hmmm... tak on je priam posadnutý Slipknotom a čoskoro budem mať aj meniny ... tak neviem no :/ ale s tým Slipknotom, fakt... má doma kopu vecí od nich @15
ja celkovo nemam rada ked mi niekto povie, ze pre mna nieco ma a chce mi to dat az neskor. potom to po prve nie je prekvapko a po druhe to vyzera akobyaj on naoplatku nieco chcel odo mna a citim sa neprijemne.
ja som daroval svojej romantické sviečky čo menia farbu... a je to veľmi romanticke keď sme u nej a zapáli všetky 3. no krása... bolo to odtiaľ www.duhovesviecky.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@soraya ... no, dobre, to je síce fakt, ale príde mi to divné
ach táto dnešná mládež, veď to je úplne mimo!
» www.moredarku.cz/darky/eshop/12-...