Tak... ja kúpim mamke nejaké perá, bo keď opravuje písomky, tak pýta odo mňa furt nejaké... a tak jej kúpim vlastné ( pre tých, čo nepochopili - ona je učiteľka ), ocovi kúpim... no... asi dajaký diár... no a bratovi... tomu plyšáka nejakého ale tak tebe by som nevedela poradiť, lebo neviem, čo majú asi radi tvoji príbuzní, poprípade, čo by sa im zišlo...
Tak mamke to pominule roky byvala vzdy kozmetika, ocovi vzdy nejake zapisniky on je fanatik do papiernictva, a sestre hracky a neskor uz aj z drogerky veci..No teraz mame som kupila pulover, sestre tiez svetrik, tak snad sa potesia..pre oca este nemam.
Ja som sa rozhodla, že tento rok kúpim foťák. Je to len jedna vec a mám od všetkých pokoj. Už sa mi to osvedčilo minulý rok som takto kúpila digitálne váhy a všetci sú spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
U nás dostáva darčeky iba pes
@14 to mas tolko prachov aby si kupila KVALITNY fotak???
otec...s tym nezijem...
a so surodencami tiez nie...
este kupujem babine...tiez kozmetika,teraz som jej dala vyrobit kalendar s jej oblubenymi fotkami,tak to bude snad original...
a kamosom nejake picovinky,to je jasne...