pondelok.. trepem sa jak debil na homolu.. uz prvykrat mi to liezlo na nervy a neviem kolkokrat za sebou to neni urcite o nic lepsie.. ako som si mohla naivne mysliet, ze ked sme tam minuly rok nesli, lebo brat tusim ani nebol doma tak ta uz zase nepojdeme
Neviem.. ci neznasam. Niekedy vobec nema mchut ist do kostoal cez tieto dni, pretoze knaz tam stale hovori o laske.. a ja potom vzdy riesim dilemu - ze ktoru babu mam radsej.. teda.. dnes tomu tak bolo ... ale mam rad sobotu.. teda mal som rad.. bo sme dosli domov o 10 vecer a zacali sme jest.. len co ja budem tuto sobotu robit? evd ja zdochnem od hladu ja po 6 nejem nic fuu to teda bude ale tak co nemam rad.. z tychto dni asi ziadny.. len sa mi nechce pocas tychto prazdnin sa znovu ucit :´( .. a mal by som ut
štvrtok ma netrapi piatok? ..ako normal piatok (pije sa) ...sobota? prípravy..nedela?? natiskam sa jak *** pondelok? neriesim - aj tak skoro nikomu neotvaram dvere a utorok? .. bud som nachladena z tej studenej vody alebo mam plne nafuknute brucho zo vsetkych dobrôt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov