nechápem ako sa niekomu páči španielčina .... mám k nej podobnú nechuť ako väčšina ludí k nemčine
páči sa mi nemčina, holandčina, fínčina, švédčina, nórčina a nejaký vzťah už mám aj k angličtine... a slovenčina je krásna tiež...ale ťažká a neovládam ju dobre, ako ste si mohli všimnúť
najviac slovenčina a potom všetky ostatné ktoré ovládam alebo sa učím v nasledovnom poradí: 1. angličtina, 2. fínčina, 3. nórčina/švédština, 4. španielčina, 5. nemčina
Fíha, toto je prvý krát, čo vidím, že sa niekomu páči angličtina . Väčšinou na ňu len kydajú, ale podľa mňa je to veľmi pekný jazyk. Taký príjemný do ucha, jednoduchý, plynulý.
Na Slovenčinu nemám akosi názor. Je to môj rodný jazyk, takže ju vnímam úplne inak ako ostatné jazyky. Ale myslím si, že ak by som bola z inej krajiny, tak by sa mi nepáčila. Vlastenci ukameňujte ma!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
btw táto téma tu bola asi 365 458x
ja ju potrebujem viem ju a chápem ju .. preto sa mi aj páči ... toť vše
A kde je zahoractina?
@veroniques !!! táák a len tak ďalej ľudia
páči sa mi nemčina, holandčina, fínčina, švédčina, nórčina a nejaký vzťah už mám aj k angličtine... a slovenčina je krásna tiež...ale ťažká a neovládam ju dobre, ako ste si mohli všimnúť
sa mi páči a je
fascinujúci
ale inak japončina. je to tak krásne slabičný jazyk, že pri speve to znie neskutočne melodicky.
japončina
slovenčina je síce veľmi pekná, ale ťažko sa ňou vyjadruje, má málo slov.
Na Slovenčinu nemám akosi názor. Je to môj rodný jazyk, takže ju vnímam úplne inak ako ostatné jazyky. Ale myslím si, že ak by som bola z inej krajiny, tak by sa mi nepáčila. Vlastenci ukameňujte ma!