Viacmenej mne je jedno aký čaj. Len nech nie je jeden z tých hnusných lacných Clever, Tesco, ci Kaufland hovadin, ktoré rodičia s takou obľubou kupujú....
nepijem len jeden druh a sice jablkovy zo skoricou. to ked citim idem vracat a nenavidim "zimne kolekcie" cajov a je v nich tento shit. fuj! inak mi je to uplne jedno, vsetko, hociako aj cierny s mliekom mnaaaam!
bežne pijem čaj čierny a zelený,ale prevláda čierny, najlepší na stomach, lenže problém je, že u mňa to neplatí, lebo veľa cukrím, takže ešte horšie, než nepiť nič iba výnimočne necukrím ráno len
najradšej však pijem POB zelený jahodový a broskyňový, chytávam z nich záchvaty slasti , je to poprad, nie kvalitné, ale kvalita nezávisí od sily chuti, a mne to vyhovuje mimoriadne... a najlepší čaj, aký som kedy pila, bol jablkovo - škoricový (túto kombináciu inak veľmi nemám rada) anglickej značky... myslím, že ho aj majú u nás: London Tea... to bola kvalita!
a ešte mám vo zvyku piť ráno rumančekový... ale to len z donútenia, z bylinných mám najradšej feniklový a doslova nenávidím mätový, poškodzuje mi stomach a nie pomáha! takže mi ho nedávjte, keď mi príde zle, už sa mi to stalo... humus, mám rada len mätový keks, bože... dala by som si... načo som to spomenula zase tie muky slovenské žrádlo naše... vážte si ho!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
, to je čierny ceylonsky caj z aromou melona. A obcas si dam Zhejiang-nejaky zelený čínsky čaj ale takej už vyssej kategórie
pijem len Lipton alebo Mistral PP-ský čaj
ale velmi mam rada aj matovy caj
týmto ďakujem @shaolingirl
a mozno ibiskovy. A semtam gunpowder.
a ked je teraz teplo, aj tak pijem len vodu
najradšej však pijem POB zelený jahodový a broskyňový, chytávam z nich záchvaty slasti , je to poprad, nie kvalitné, ale kvalita nezávisí od sily chuti, a mne to vyhovuje mimoriadne... a najlepší čaj, aký som kedy pila, bol jablkovo - škoricový (túto kombináciu inak veľmi nemám rada) anglickej značky... myslím, že ho aj majú u nás: London Tea... to bola kvalita!
a ešte mám vo zvyku piť ráno rumančekový... ale to len z donútenia, z bylinných mám najradšej feniklový a doslova nenávidím mätový, poškodzuje mi stomach a nie pomáha! takže mi ho nedávjte, keď mi príde zle, už sa mi to stalo... humus, mám rada len mätový keks, bože... dala by som si... načo som to spomenula zase tie muky slovenské žrádlo naše... vážte si ho!
ale tkatiež ovocne a "winter time" teekanee alebo ešte jeden ael nespomeniem si na nazof .D
alebo aj ovocne sa daju.
a zelene caje su good.
Alebo jahodový s kúskami čokolády v tom ´sáčku´
najlepsi pod slnkom
a este tento » www.jandj.sk/data/obrazky_ra...
MNAM boze, milujem tieto caje
a este harmančekový