Mám na mysli hlavne to, že tí čo ste vyrastali v meste na sídlisku, sa necítite trochu ochudobnení oproti tým čo vyrastali v rodinnom dome na dedine? Ja som býval aj v dome aj na sídlisku. A život v dome sa mi zdá viac taký pestrejší. Napríklad ste viac v prírode, alebo práca v záhrade. Viac súkromia, predsa dom je väčší. Aký máte názor vy? Súhlasíte, alebo nie?
Cely zivot zijem na sidliskach, milujem sidliska. To je taky svet vo svete. V zivote nikdy si neviem predstavit zit v dome na dedine (mala som tu moznost, nedala som to).
Dom by bol fajn, ale ked si predstavim kolko roboty je okolo neho, tak ma to vzdy odradi (Richard, toto nie je vyzva k tomu aby si zacal vymenovavat co vsetko kutilujes a porobis.. ). Tiez ked pocuvam ludi kolko sypu penazi do zahrady, kotla, strechy a neviem coho este, fuh.
Opäť raz som sa teraz nasrala, jaký sú tu v bytovke prijebaný ludia. Stačí jeden prijebaný kokot, ktorého mám hneď za suseda, ktorý má nejakú poruchu a stále si vymýšla a každého ohovára a potom stačí pár jebnutých starých píč, čo tým jeho kokotinám uveria a už ohovára celá bytovka... By som chcela ísť odtialto dopiče. Niet nad prijebaných susedov.
Inak sme bývali aj v dome na dedine ale to som bola ešte decko a bolo to fajn. Ideál je možno dom v meste, tiež mi je tá dedina už proti srsti.
@skvrnka@3 byval som aj aj a tieto myty ako treba na dome stale nieco robit siria ludia typu Richard co potrebuju nahonit ego jak sa narobia.
Mnozstvo roboty na dome pochadza z toho ze sa tie domy v minulosti stavali svojpomocne a ked to robili vselijaki nekvalifikovani majstri tak sa aj stale nieco dojebava a treba to opravovat. Do toho ked prhodis ze to opravuju este vacsi amateri tak vznika perpetum mobile.
Normalne postaveny novsi dom negeneruje viac prace ako byt. Jasne ze ked mas potrebu mat 10 ha pozemok, chovat kravy, sliepky, vcely a kengury + mat velku zahradu plnu jedla tak sa narobis jak taka pica. Ak mas anglicky travnik a sedenie tak si v pohode, raz za cas pokosis.
@skvrnka@3 ja s tebou suhlasim. Ak by to aj bolo tak ako pise @6 tak sfleku dobry novy kvalitny dom si vies pri dnesnych cenach kupit asi tak v ruzomberku, a to uz mas potom zase tu dilemu, ci chces normalny zivot alebo zivot na poli (ano trosku to s tym porovnavanim dediny a mesta hrotim, ale to som ja)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Inak sme bývali aj v dome na dedine ale to som bola ešte decko a bolo to fajn. Ideál je možno dom v meste, tiež mi je tá dedina už proti srsti.
nj, du hast recht,
ale je to aj najdrahsia ..moznost
Mnozstvo roboty na dome pochadza z toho ze sa tie domy v minulosti stavali svojpomocne a ked to robili vselijaki nekvalifikovani majstri tak sa aj stale nieco dojebava a treba to opravovat. Do toho ked prhodis ze to opravuju este vacsi amateri tak vznika perpetum mobile.
Normalne postaveny novsi dom negeneruje viac prace ako byt. Jasne ze ked mas potrebu mat 10 ha pozemok, chovat kravy, sliepky, vcely a kengury + mat velku zahradu plnu jedla tak sa narobis jak taka pica. Ak mas anglicky travnik a sedenie tak si v pohode, raz za cas pokosis.