@sufurky vraj koli dodatocnym upravam...podla mna to len cisto naschval zdrzuju aby zarobili na konzolovych verziach a potom sa moze piratit s pc verziu
@kosmiklove pc verziu si kúpia akurát zberatelia ostatný si ju stiahnu a môže sa každý biť po prsiach že to tak nie je ja som ju mal na PS3 a bola to pičovina bohužiaľ
Drtím to cez net ale už to nieje to čo to bývalo ani na multiplayeri, pretože všetci si zakladajú na tom že keď to nemá grafiku tak to nehrajú a je to šmejd hra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Na svoju dobu mala pokročilú nie len grafiku, ale celkové spracovanie (včetne príbehu) . Považujem ju za jednu z legiend novodových počítačových hier
Nedávnu som ju hrával a prešiel som ju celú aj v mobilnej verzií Grafika na mobilnej verzií mi pripadá byť ešte lepšia než na originál PC / PS2 verzií
pc verziu si kúpia akurát zberatelia ostatný si ju stiahnu a môže sa každý biť po prsiach že to tak nie je ja som ju mal na PS3 a bola to pičovina bohužiaľ