ako povedal skopčák Goebbels - "Tisickrát opakovaná lož sa nakoniec stane pravdou"...tým chcem povedať že ilumináti nikdy neexistovali v takom rozsahu v akom ich ľudia vnímajú a odsudzujú, nikdy na nich neboli uvedené priame dôkazy, a keby nebolo Browna a jeho kníh ako Anjeli a démoni, Da Vinciho kód alebo Stratený symbol tak by 95% ľudí na svete ani nevedelo čo slovo ilumináti znamená...
dan brown ma super knihy no iluminatov som skor objavila cez brata a cez vsetky videa a tak z casti niektoré veci su pravdivé a dalsie nie. nepoznam takych ludi ale z toho vsetkeho co som videla/pocula/citala si myslim ze to nie su dobrí ludia
@phototete pojem dobro a zlo je relatívny ale som si isty že z Tvojho pohadu je to zlo ako aj z pohladu vačšiny ludí na svete... lebo ich činy nás zasahuju negatívnym sposobom, tak to vnímame ako zlo. povadané metafotou: ano sú to "uctiavači" satana.
mozno keby si cital aspon jednu jeho knihu nemal by si na neho taky nazor a nemal by si takyto nazor ani na iluminatov
dan brown ma najlepsie knihy kde je polovica veci dolozena faktami tak nebud chytry a kup si jednu. ak ches nieco vediet o tych slobodumararoch precitaj si anjelov a demonov potom mi tu napis ze ma browna v ****
@photete Nemá úžasné knihy,čítala som od neho všetky okrem strateného symbolu... A všetky sú na jedno kopyto-niečo sa stane,zavolajú dajakého vedca, on to vyšetruje s dajakou ženskou, všetko do seba krásne zapadá, vždy to má šťastný koniec a na konci ten vedec s tou ženskou niečo má...
nevraivm ze je vse pravda precitaj si co osm pisala ze POLOVICA veci co tam pise su v pdostate pravdive v kazdej jeho knihe je na zaciatku napisane co su fakty a co nie. obama je iluminat cela amerika nepoznam vsetkych mena je to proste podsvetie co vsetko riadi a aj nase mozgy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
-----------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
btw dakujem za nazory
len sa mi nepacia tieto anti-iluminatske nazory preto cakam na odpoved slecny
dan brown ma najlepsie knihy kde je polovica veci dolozena faktami tak nebud chytry a kup si jednu. ak ches nieco vediet o tych slobodumararoch precitaj si anjelov a demonov potom mi tu napis ze ma browna v ****
A nemá to podložené faktami-je to fikcia...
Za 1. Browna mam cital som... ale sa mi paci tvoja viera, ze co napisal je to tak ... Zivot nie je len o jeho knihach...
Mi chces teraz povedat, ze vsetko co napisal je pravda...
Po 2. Som nenapisal aky mam na nich nazor len sa mi nepaci, aky su ludia mudry ked precitaju Browna
a po 3. Este raz... Si mi neodpovedala na prispevok @21 ... Napis sem jedneho illuminata a povedz preco je svina ... (Brownove knihy vynechaj)