Boli u mna len raz. Argumentoval som na tie ich sracky konkretnym citatom z biblie, overili si, ze mam pravdu, tak si vymysleli nejaku hlupost aby sa vratili do pozicie, kedy maju pravdu oni a potom som ich poslal do pice..
ked som im povedal ze najvyznamnejsi clovek aky tu ekdy bol je spevak jednej death metalovej skupiny pochopili ze so mnou asi nema zmysel sa nejak rozpravat
inak dvaja spoluziaci na strednej boli jehovisti... jeden bol uplne v poho a druhy strasny kokot ale vierou to nebolo nech si kazdy veri na to co chce dokial mi to nenuti
Jehovovi svedkovia sú náboženská organizácia, nie nejaká sekta ako sa píše v rôznych článkoch. Ich činnosť sa začala v roku 1878 a odvtedy nepretržite zvestujú dobré posolstvo o Božom kráľovstve ( priemerne - ročne okolo 1,5 miliardy hodín :zdroj: Ročenka J. Svedkov 2012) Na svete ich je asi 7,5 milióna. Mnohý ich považujú za fanatikov a ľudí, ktorí sa vyhýbajú spoločnosti, ale to nie je pravda. Žijú proste podľa toho čo si myslia, že je to najlepšie, podľa Biblie a snažia sa ju dodržiavať vo všetkom...
pri rieke Nitre ma zastavili také 2 asi 650 ročné tetušky (takže na tom jehovizme predsa len niečo bude, keď sa už toľko dožili) a chvíľu mi motali niečo o katastrofách , potom dali nejaké papiere a chceli aj knižku, ale povedal som im , že to naozaj nemusia, žej a to aj tak zahodím do najbližšieho koša ...a šiel som do školy ... ale tak strašne sa snažili ...
Mám spolužiačku jehovistku - úplne normálny človek ako každý iný, jej vieru neriešim, akurát, že to niekedy trocha preháňa (napr. nejde na oslavu narodenín, pretože oni to jednoducho neoslavujú)... Samozrejme tí "domovní", ktorí zvonia pri každých dverách mi prídu otravní.
že by som ich kopala po schodoch až ku výťahu, hlavne keď vidím nejakého alebo nejakú na našej ulici keď chodia ku deťom s tými ich propagačnými materiálmi a "toto daj mamičke/oteckovi", vtedy by som tam hodila granát najradšej
narušenci, ktorí citáty vytrhnuté z kontextu biblie napasujú do ich mylného "učenia" tak, aby im to pasovalo sú horší ako tí cigáni, čo predávajú ovčie runo po domoch
"Svedkovia Jehoviny (Jehovah's witnesses - Jehovah je ženské meno, rovnako ako Sarah či Deborah), nesprávne aj Svedkovia Jehovovi, Svedkovia jahodoví, Svedkovia Jaloviny apod.
Kresťanská sekta zvlášť obľúbená majiteľmi bytov v neuzamknutých vchodoch. Popularitu zvyšujú aj neúnavné členky sekty postávajúce na rohoch Tesca s výtlačkami časopisov Prebuďte sa a Strašná veža. "
A inak skúsenosť s nimi mám ..Teda konkrétne s jednou staršou pani ktorá ku mne pribehla a začala somou rozprávať po Anglicky ..Mi dávala že je z Kanady a že je svedkyňa Jehovova a došla sem na Slovensko aby ľudí upozornila na nejaké veľké veci/ udalosti kt. sa k nám blížia ..
Neveril som ani jednému jej slovu ale tak počúval som ju keďže som čakal na svoju vtedajšiu priateľku a nemal som čo robiť ..
Po tom ako sa mi vyrozprávala mi dala nejaký časopis s "unaveným ježiškom na kríži" ako ho ja volám ...svoj mail .. a išla preč...
A sranda je že asi mesiac na to som ju videl s niekým iným vykecávať ale už po slovensky .. a bola to klasická plynulá slovenčina .. Hlavne že keď kecala som nou vravela že nevie absolútne po slovensky .. Že zo dňa na deň dostala taký pocit ísť do tejto krajiny a zvestovať ľudom určité informácie...
No prosto pure fet...Raz som si to vypočul a stačí mi ..Viem o tom ich názore a aj o všetkom ..vysvetlila mi to ..nezhodujem sa s tým .. je mi to na smiech ..a ďalšiu osobu blízku tomuto zameraniu kt. sa bude snažiť mi niečo povedať/vysvetlovať/presviedčať pošlem hneď na úvode do p*či
no vybavi sa mi Black Books a tam to nemalo chybu Bernard &Svedkovia ... a inak vytrhli nejake veci z Biblie prisposobil isi a su mudri hned, inak su vadní a znama raz v skole na to nezabudnem : pridajte sa k nám a my vas pootm zakopeme pod najlbizsiu hrusku nieco dodat?
@ravn5 Meno Jehovah (po slovensky Jehova) nie je ženské meno... Je zložené z hebrejských písiem (tetragramaton) JHVH (hebrejsky Jahveh)... ak si dostal časopis s "unaveným Ježišom na kríži" tak to nebola Jehovova Svedkyňa, pretože oni učia, že Ježiš zomrel na mučenníckom kole a tak to aj vykreslujú na svojích publikáciách
Podľa mňa sú Jehovovy Svedkovia v pohode, nie su sekta, ale štátom uznaná náboženská spoločnosť. Ľudí neotravujú, len im chcú pomôcť... Bibliu neprekrúcajú, riadia sa Biblickou zásadou : " ktokoľvek ak niečo pridá do Slova (hovorí Boh), bude mu pridané z jeho ťažkostí, a ktokoľvek odobere z Písma, bude mu odobratá nádej"... môžem to s určitosťou povedať, pretože som Jehovov Svedok
@slusnik97 Na tej titulnej strane kde bol ten unavený ježiško bol titulok "This is not our version" ...Takže tak .. potom sme si to zo srandy s priateľkou čítali v jednom podniku a bolo to vlastne o tom čo sú zač..aké je vlastne tá ich verzia .. Dosť sa tam vyskytovali články o nejakom Sv. Petrovi či čo .. a takéto bludy ..
@ravn5 tak neviem, ale v žiadnych našich publikaciach nenazyvame apostola Petra - Svatym... inac je mnoho ludí, ktiri sa za j. svedkov len vydavaju... podla mna to nebola jehovova svedkyna
od kedy bývame v dome tak také že zvonček nepoznáme nefunguje nám a tí pojebanci si to kompenzujú na mojom okne!! milujem keď mi klopú na oblok ráno o 07:30 cez víkend -.-
@slusnik97 ver tomu že si nevymýšľam..nemám dôvod vymýšľať si tu..a prečo by neklopali na okno? to akože mám halucinácie keď im otváram okno a posielam ich kade lahšie?
dobre,môže byť že sa to oficiálne začína až o 9.00...možno sa len nudia toľko čakať doma
Nemám ich rád, tak ako všetkých zaryte veriacich v imaginárneho priateľa, či už sú to hinduisti, moslimovia, kresťania alebo veria vo Veľkého Juju z hôr.
• Su otravni a dotieravi, lebo sa riadia pravidlami tejto sekty,
• Kazdy jehovista, ktory nechce spoznat skutocnu pravdu, ma s nimi dobre skusenosti, ale ak spozna skutocnu pravdu, vylucia ho zo sekty - zla skusenost,
• Ich cinnost: trapi ma to, ze to robia, lebo citujem komentar k videu youtube. com/watch?v=ZJSq1-k84_o&feature=related ,,Jejich učení je jen snůška lží a polopravd, které se tváří jako ověřená fakta. A kdo nic neví o duchovnu či spiritualitě, lehce ho utáhnou na nudli." Tito ludia su najviac ohrozeni.
@ravn5 len tak zas moja osobna skusenost ano su aj jehovovi svedkovia ktory siria lzi tym sa hovory odpadlici a kazia dobre meno jehovovym svedkom ktory naozaj niesu az tak zly ako to tu opisujete ja mam snimi velmi dobre skusenosti
Ako precitala som si tu skoro vsetky komentare hmm ako riadne uvahy.Ja mam snimi len dobre skusenosti ako ja som toho nazoru ze nabozenstiev moze byt tisice ale boh je len jeden a nech si kazdy veri comu chce.Je velmi vela clankov o jehovych svedkov v ktorych su same klamstva su aj taky jehovovi svedkovia ktorym sa hovori odpadlici a ty robia pravym jehovovym svedkom velmi zle meno
NENAVIDIM ICH A NAJRADSEJ BY SOM ICH POZABIJALA JAK PSOV !!!
DOJEBALI MI RODINU, ROZJEBALI MI MOJE STASTIE A AJ VSETKO, CO SOM MALA !!!
TIE SPINY MI ZOBRALI MOJU MAMU..... LEBO JEJ ZMAGORILI MOZOG NA MAXIMUM !!! .... DAVAT MAJETOK KTORYM HOVORIA ´´MALE PRISPEVKY´´?!
SAK TOTO JE ZRELE NA SUD DO PICE ! MALI BY ICH VYJEBAT ZO STATU A AJ Z TEJTO ZEME ALEBO MAX DO PSYCHIATRIE !!!!! ZMIJE SKURVENE SPINAVE VYMRDANE POJEBANE !!!! DO PICE AJ S NIMI VSETKYMI !!!
SU SAME KLAMSTVA DENULIK? ! SA UVEDOM KURWA !! TIE ZHROMAZDENIA CO MATE SU VYMYVACIE PICOVINY KTORYM VERITE A NICITE SI SVOJE RODINY !!!! DO PICE S VAMI VY ZMAGORENI VYPICENCI !!! HAMBITE SA ZA SEBA A ZA VASE ZNICENE RODINY ! NENAVIDIM VAS !!!
DOJEBALI STE NAS VSETKYCH TYMI VASIMI JEBNUTYMI KECMI A SPOSOBOM ZIVOTA VY SPINY SMRADLAVE NENAZRANE !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
inak dvaja spoluziaci na strednej boli jehovisti... jeden bol uplne v poho a druhy strasny kokot ale vierou to nebolo nech si kazdy veri na to co chce dokial mi to nenuti
Kresťanská sekta zvlášť obľúbená majiteľmi bytov v neuzamknutých vchodoch. Popularitu zvyšujú aj neúnavné členky sekty postávajúce na rohoch Tesca s výtlačkami časopisov Prebuďte sa a Strašná veža. "
» necyklopedia.wikia.com/wiki/Jehovisti...
necyklopédia vždy pobaví ..
A inak skúsenosť s nimi mám ..Teda konkrétne s jednou staršou pani ktorá ku mne pribehla a začala somou rozprávať po Anglicky ..Mi dávala že je z Kanady a že je svedkyňa Jehovova a došla sem na Slovensko aby ľudí upozornila na nejaké veľké veci/ udalosti kt. sa k nám blížia ..
Neveril som ani jednému jej slovu ale tak počúval som ju keďže som čakal na svoju vtedajšiu priateľku a nemal som čo robiť ..
Po tom ako sa mi vyrozprávala mi dala nejaký časopis s "unaveným ježiškom na kríži" ako ho ja volám ...svoj mail .. a išla preč...
A sranda je že asi mesiac na to som ju videl s niekým iným vykecávať ale už po slovensky .. a bola to klasická plynulá slovenčina .. Hlavne že keď kecala som nou vravela že nevie absolútne po slovensky .. Že zo dňa na deň dostala taký pocit ísť do tejto krajiny a zvestovať ľudom určité informácie...
No prosto pure fet...Raz som si to vypočul a stačí mi ..Viem o tom ich názore a aj o všetkom ..vysvetlila mi to ..nezhodujem sa s tým .. je mi to na smiech ..a ďalšiu osobu blízku tomuto zameraniu kt. sa bude snažiť mi niečo povedať/vysvetlovať/presviedčať pošlem hneď na úvode do p*či
Bola to Jehovova svedkyňa ..
Ale inak v pohode, väčšina vecí čo sa na nich rozpráva ani nie je pravda.
Ale otravní sú. Hlavne ma irituje ako postávaju na stanici
» www.inky.sk/Viera/Apologeti...
filip
dobre,môže byť že sa to oficiálne začína až o 9.00...možno sa len nudia toľko čakať doma
• Kazdy jehovista, ktory nechce spoznat skutocnu pravdu, ma s nimi dobre skusenosti, ale ak spozna skutocnu pravdu, vylucia ho zo sekty - zla skusenost,
• Ich cinnost: trapi ma to, ze to robia, lebo citujem komentar k videu youtube. com/watch?v=ZJSq1-k84_o&feature=related ,,Jejich učení je jen snůška lží a polopravd, které se tváří jako ověřená fakta. A kdo nic neví o duchovnu či spiritualitě, lehce ho utáhnou na nudli." Tito ludia su najviac ohrozeni.
• Skusenosti: Vodu kazu, vino piju.
Odporucam si precitat:
modlitba.sk/htm/svedectva/zlo/jehovisti.htm
a pozriet toto video:
youtube. com/watch?v=ZJSq1-k84_o&feature=related
NENAVIDIM ICH A NAJRADSEJ BY SOM ICH POZABIJALA JAK PSOV !!!
DOJEBALI MI RODINU, ROZJEBALI MI MOJE STASTIE A AJ VSETKO, CO SOM MALA !!!
TIE SPINY MI ZOBRALI MOJU MAMU..... LEBO JEJ ZMAGORILI MOZOG NA MAXIMUM !!! .... DAVAT MAJETOK KTORYM HOVORIA ´´MALE PRISPEVKY´´?!
SAK TOTO JE ZRELE NA SUD DO PICE ! MALI BY ICH VYJEBAT ZO STATU A AJ Z TEJTO ZEME ALEBO MAX DO PSYCHIATRIE !!!!! ZMIJE SKURVENE SPINAVE VYMRDANE POJEBANE !!!! DO PICE AJ S NIMI VSETKYMI !!!
SU SAME KLAMSTVA DENULIK? ! SA UVEDOM KURWA !! TIE ZHROMAZDENIA CO MATE SU VYMYVACIE PICOVINY KTORYM VERITE A NICITE SI SVOJE RODINY !!!! DO PICE S VAMI VY ZMAGORENI VYPICENCI !!! HAMBITE SA ZA SEBA A ZA VASE ZNICENE RODINY ! NENAVIDIM VAS !!!
DOJEBALI STE NAS VSETKYCH TYMI VASIMI JEBNUTYMI KECMI A SPOSOBOM ZIVOTA VY SPINY SMRADLAVE NENAZRANE !!