@Martinko550
však uhádni, myslím, že to nie je ťažké
ale teraz by ma zahriakol lebo mi predchvílou písal, že som dáma a nasledovalo poučenie
ach jo prepáč Filipko
Já ti nevím Karle, podľa mňa je to na hovno... keď si predstavím, že by som sa o niekoho mala deliť s inou ženskou... šak to by sme si museli robiť rozvrhy, že ktorá bude s ním kedy spať, né?
A takô, ako romantické chvíľky si neviem predstaviť, keď za závesom číha jeho druhá a pozoruje, či chlop neľúbi viacej mňa, ako ju...
polygamia znamená viac partnerov a nielen žien.... a môj názor je taký, že pokial je to dobrovolné a nie násilné ako v niektorých arabských krajinách , že proste muž si vezme ženu a nepýta sa jej či jej nevadí zbytných 10 manželiek, tak je to ok... ked sa ale ozaj že ľúbia traja, štyria ľudia tak prosím, ja im určite brániť nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
hovori sa tomu polygýnia
mne by sa to páčilo
prvého by som si vybrala gaya
hádajte koho?
však uhádni, myslím, že to nie je ťažké
ale teraz by ma zahriakol lebo mi predchvílou písal, že som dáma a nasledovalo poučenie
ach jo prepáč Filipko
Treba ist do dubaja ist hladat zenicha
ňuf ňuf
A takô, ako romantické chvíľky si neviem predstaviť, keď za závesom číha jeho druhá a pozoruje, či chlop neľúbi viacej mňa, ako ju...
Kazda kultura ma svoje pravidla. Takze to nieje take jednoduche. A nakoniec je to trochu drahsi zivotny styl vid @2