@majqqqo uz tomu prestan hovorit slovenska demencia ty expert na slovakov, vravi sa tomu skusenost a to skusenost s tebou v predoslych diskusiach. Si blbec a okrem toho vyzeras ako gay, je to myslim uplne jasne
Tak prestan tu sebavedome pisat hlasky, ktore zneju akokeby si bol "nad vecou" a uvedom si tvoje dementne spravanie ty decko nepodarene... Ja si uvedomujem moju netoleranciu voci takymto osobam, nemusis mi ju nasledne pripominat.
@delpurr takze z tvojho postu krasne vyznelo, ze si myslis ze som pekny. dakujem ^^ som rad, ze si sa aspon trosku nastval xD ak si myslis, ze moje sebavedomie tvojim nonsens-ovym komentarom opada, tak prave naopak
@majqqqo svojimi ingor komentnmi mi pripominas ineho dementneho uzivatela tu na birdzi, tiez ma svoj vlastny svet Napises mu ze je kokot a on si z toho vyvodi ze je super, napises mu ze je sprosty gay a on si vyvodi ze je krasny Tvoje sebavedomie ma uz iny nazov - EGO - a kedze nema koli comu, tak je aspon UMELO vysoke...
@scandalous keby som tohto usera nepoznal, nenapisal by som mu to ale kedze uz mam nejaku tu skusenost s nim(niesom tu 3x prihlaseny ako ty takze neviem vlastne preco ti to takto vysvetlujem), tak som si to dovolil napisat. Tento uzivatel sa sprava ako male decko (vidiet to aj teraz ked v inych diskusiach zacina z nicoho nic pisat na mna hlody), aj ked priznavam ze tototu som zacal ja - niekde to musi zacat
@delpurr 3x prihlásená lenže ja sa neodhlasujem a hovoriť na niekoho že vyzerá ako gay sa mi zdá nerozumné...a ako možeš o niekom povedať že je blbec ked ho ani nepoznáš iba po pár riadkov písaním s ním ?!
@scandalous ja si myslim, ze v zavislosti od komentov a ich znenia je mozne -zhruba- vytvorit aky-taky nazor na cloveka,l ak uz je tych komentov neurekom a su mimoriadne blbe
a vobec - nebudes tu o tom asi vela vediet pokial si tu kratko, ale na tom casom prides (ak to nieje tvoj druhy nick vytvoreny alebo tak...), ze su tu aj ludia na ktorych sa proste neda nieco nenapisat. A ja som (bohuzial) povaha taka, ze si neudrzim "jazyk za zubami"...
@18 ty vies zhodnotit orientaciu cloveka cez inretnet po par prezreti jeho fotiek a pisani si s nim v diskusiach? zaujimave. ty budes nejaky nadprirodzeny clovek
@delpurr už som tu dlho a toto nie je moj prvý nick...viem že su ludia na ktorých sa nedá nič nenapísať...tak ale hned nanho utočiť "to,ze si teplosko este neznamena ze si zazrak" hmm no neviem neviem :// ved človek nemože za to že ako vyzerá aj ked vyzerá ako "ťeploško"
Dobre sa bavím. Chcem sa trochu zastať chlapca, ktorého má v albume na fotkách @Majqqqo , naozaj nie je možné posudzovať charakter alebo orientáciu človeka na základe jeho výzoru. Iné je to s vyjadreniami. Lenže @Delpurr , zbytočne sa rozčuľuješ, pretože Majqo neexistuje, viem to takmer od začiatku jeho fungovania pod týmto nickom. A viacerí vieme, že tu má nikoľko fake nickov, ale nie som si istý, či niekto vie, kto sa za nimi skrýva. Keď ma bude hnevať, možno tu zverejním jeho fotku. Je sa na čo tešiť, bude to obrovské prekvapko.
@scandalous ano - priznavam sa opat - bol to moj utok za ucelom urazky tohto usera, cize som to zacal ale uznaj ze fakt tak vyzera na tej hlavnej foto
@radiophonic popravde - nepozeral som si jeho fotoalbum, reagoval som na jeho hlavnu foto... Bol by som rad keby som vedel kto je to v skutocnosti... na koho to vlastne utocim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
smutne...
Tak prestan tu sebavedome pisat hlasky, ktore zneju akokeby si bol "nad vecou" a uvedom si tvoje dementne spravanie ty decko nepodarene... Ja si uvedomujem moju netoleranciu voci takymto osobam, nemusis mi ju nasledne pripominat.
No uznaj ale písať niekomu že vyzerá ako gay sa mi zdá (právom) dementné
a vobec - nebudes tu o tom asi vela vediet pokial si tu kratko, ale na tom casom prides (ak to nieje tvoj druhy nick vytvoreny alebo tak...), ze su tu aj ludia na ktorych sa proste neda nieco nenapisat. A ja som (bohuzial) povaha taka, ze si neudrzim "jazyk za zubami"...
@radiophonic popravde - nepozeral som si jeho fotoalbum, reagoval som na jeho hlavnu foto... Bol by som rad keby som vedel kto je to v skutocnosti... na koho to vlastne utocim