nie, vlastne, moj vzťah k homosexuálnym veciam nemožem pred babkami spomenuť. a veľa iných vecí nemožem spomenuť. takže keď si odmyslíme, že zachovávame dekórum a klameme si, ako je to vlastne s vačšinou rodiny, tak je dosť fajn aj keď sa vídame zriedka a dosť mi to vyčítajú. ale necucám od babiek peniaze ani nič také, takže ok.
ak by som ju poznala, určite by bol skvelý. že vraj rozprávam niekedy príliš hlasno, presne ako ona a vôbec, môže mi chýbať niekto koho som vlastne ani nepoznala?
akože v pohode, aj ked sú obidve dosť ťažké povahy ( sú si podobné, aj ked navzájom sa nemusia) a ešte nedá sa im povedať úplne všetko, preto zachovávam neutralitu
mám skvelú babču, ktorá ma občas vytáča tým ako ma núti byť veselou a starká je najdokonalejší a najčistejší človek pre mňa a milujem jej slovník a vždy keď ju navštívim, som jej Aďulka a chce ma bokať.
jedna je super aj keď rada preháňa niektoré vecí, ale mám ju rád a rád strávim sem tam pár dní v kuse. no a s druhou sa nevídavam, lebo je dosť ďaleko v úplnom zapadákove,kde ďalej ani cesta nepokračuje tak tam akosi si neviem nájsť cestu ja veľká metská chlapina... navyše mám z tamade z mladosti aj nepríjemné zážitky, keď som ako mestský chlapec nevedel, čo je hnojisko a raz som "vykúpal" v tom úplne celý
nič moc, ona nemá záujem o mňa, ani nikdy nemala a teraz keď zomrel dedko, tak už kašle na mňa celkom. úsmev cez zuby, a dokonca už ani to, ked tam prídem tak na mňa len zazerá, tak tam chodím už len raz za 3 mesiace, a ani jej nechýbam ani si nespomenula, že som mala narodeniny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale ja mám dve...
nie, vlastne, moj vzťah k homosexuálnym veciam nemožem pred babkami spomenuť. a veľa iných vecí nemožem spomenuť. takže keď si odmyslíme, že zachovávame dekórum a klameme si, ako je to vlastne s vačšinou rodiny, tak je dosť fajn aj keď sa vídame zriedka a dosť mi to vyčítajú. ale necucám od babiek peniaze ani nič také, takže ok.
druhá je super, i keď je to hrozná panbičkárka a taká trošku už zábudlivá, a vždy od nej odchádzam o päť kíl ťažšia a o desať eur bohatšia
a táto druhá ...no nazvem to,že sme si vzájomne nesympatické
Nestihla som ich, no.