bavila ma maturovala som s nej ,na vysokej som ju mala styri semestre dnes sa jej nevenujem, ale obcas si oprasim vedomosti pri drobnom doucovani deti znamych ale ma svoje caro
ako k celku kolísavý - niektoré časti beriem neutrálne, niektoré -hlavne fyzikálna - neznášam (lebo ich neviem a nerád som sa ich učil) k minimálne jednej pozitívny
ja som velebila Boha, keď som zistila, že vo štvrtom ročníku sú niektoré predmety voliteľné a že chémia nie povinná, normálne mám teraz lepší život a podobne ako @27
@camilla lebo je to dôležité? žeby? chémia bola hlavnou náplňou môjho vzdelania takže keď pozriem napr. na zloženie potravín aspoň presne viem čo žeriem
@obnoxious akoby niečo zmenilo to, že ty to vieš... chémia bola podľa mňa vždy zbytočnosť, ale bohužiaľ, musela som sa ju nasilu učiť lebo si niekto pípol, tak to chodí, ale teraz si môžem robiť čo chcem a všetko som pozabúdala, NAHAHAHÁ
Anorganicka bola fajn , organicku som sa proste neucil, tak som ju nevedel.... bolo mi jedno lebo uz som bol rozhodnuty, ze mi ju netreba.
Myslim, ze chemia je jeden z najlachsich predmetov voec, akurat sa nesmie zanedbat , lebo v nej asi najviac plati, ze ak neviete jedno, nebudete vediet ani druhe.
@obnoxious nemyslím si že 19 ročný chalan by vedel prečo je napr. kyselina citrónová Ečko a z čoho a ako sa vyrába čiže pochybujem že vieš na 100% čo ješ
@chemast Nad tym som dlhsie premyslala, ale neviem zohnat nic na takej urovni, takze mohol vy mi niekto helfnut?? A poslat na mail dajake veci?? Prosiiiiiim
@maestra no 1300 stranovú knihu formátu A4 by som kopíroval dlho a to sa mi nechce tak skús si nejaké skriptá zohnať...ale inak som rád že sa niekto zaujíma o chémiu btw kde študuješ teraz?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
k niektorým "odvetviam" už také sympatie neprechovávam
Ale za to fyziku a matiku mám rada
k anorganickej -
.. inak celkom OK
uplne kolosalna
Myslim, ze chemia je jeden z najlachsich predmetov voec, akurat sa nesmie zanedbat , lebo v nej asi najviac plati, ze ak neviete jedno, nebudete vediet ani druhe.
@camilla zobuď sa