mne nevadia ani geyovia ani lezbicky, no aj ked sex dvoch chalanov mi pride maximalne nechutny... ale neodsudzujem ich za to, ak som v kontakte s nejakym gayom (a to som kazdy den , tak sa nesnazim mysliet na jeho sex
mne to je tak jedno, nech si žijú ako chcú. určite sa nebudem starať do niekoho iného, len za to, že on je gay, ci lezba..mám vlastné problémy, ako riešiť niekoho partnerský vzťah, ved je to ich život. - neodsudzujem.
@samsonka ... že sú takí ch*ji a teda, nech si to len pekne držia pod pokličkou svojich štyroch stien. Nikto nie je zvedavý, na ich buzerantské pokriky a požiadavky, alebo áno ?
Ja sa škaredo smejem tvojmu uvažovaniu a ľutujem tvoje deti ak nejaké budeš mať, lebo z nich určite vychováš len buzerantov - ty moderný človek homo buzerantus. Kam sa to len rúti ?
@chiflalda áno - súkromná, tak týmto apelujem na všetkých homošov, nech si to aj v súkromí držia a nevyťahujú svoje chute na verejnosť. Nech si to pchajú do riti vo svojej izbe a ak sa to jedincom ako je gabosh páči, no ta nech im idú do toho pelech tlieskať. A môžu aj do rytmu keď ich chce v tom tak podporovať lol.
@driver ja apelujem na vsetkych obmedzencov, nech si drzia v sukromi svoje fobie a nevytahuju svoju hlupost na verejnost. Nech si radsej doma zistia na co nadavaju, nez otvoria svoju hudbu ako tuto @driver
To, ze ti to pride nechutne, to chapem, ale to, ze mas potrebu im nadavat a posielat do horucich pekiel za nieco co nemozu uz neviem pochopit.
Najprv idem apelovat na tvoju ludskost a este raz pripomeniem, ze oni za to nemozu, spomeniem aj to, ze je to vedecky dokazane, niekolko krat... Neviem na kolko je tento argument na teba platny, pretoze cela bublina okolo ich nechutnosti je vytvorena cirkvou.
Kazdy jeden homosexual ma vacsiu "spolocensku perspektivnost" ako hociaky dedinsky chlapec, tvariaci sa ako alfasamec montujuci si doma auticko.
Perlicka: Sef produktoveho dizajnu v Honde je gay. Ake je to vozit sa v aute, ktore navrhol gay a nenavidiet ich?
Opakujem, su to rovnaki ludia ako my, len s inymi zaujami, ktore ta vobec neobtazuju, naopak vacsina homosexualov skvalitnuje denne tvoj zivot, bez toho aby si si to vobec uvedomil.
Sa mi mrte pači, že koľkí z Vás hlasujú za prvú možnosť a pritom keby uvideli dvoch gayov na ulici alebo niekde vonku,(lezbičky ľuďom nezvyknú vadiť) tak proste všetci ste pohoršený.
Ja akceptujem takéto partnerské vzťahy, no ak by začali uvažovať o tom, že chcú mať dieťa, tak nad tým by som už pouvažoval, či to je správne.
Podľa mňa nie je správne mať dieťa v partnerskom vzťahu kde sú partneri pohlavne rovnakí, pretože dieťa potrebuje akýsi "príklad" správneho žitia. Nehovorím že nie je správne že dvaja gayovia spolu žijú,alebo dve lezbičky, ale žijeme v dobe, kedy ešte mnohí týchto ľudí diskriminujú a odsudzujú, preto by bolo vhodné keby dieťa vyrastalo v správne orientujúcej sa rodine (čo je podľa mňa heterosexuálny vzťah)- aby nemuselo znášať posmechy kvôli tomu že má dvoch otcov a podobne.
Premňa za mňa, mne je jedno, kto je akej orientácie. Žijeme si každý ako sa nám páči.
je to totalne uchylne... a vnucovanie ich nazoru ze to je uplne "normalne" tak mam chut im natrhnut usmev. Sú to obyčajní dúhoví fašisti! NO HIPPIES, NO DRUGS, NO HOMOSEXUALS. LIBERALISM IS A MENTAL DISORDER
@mayo hOvorím, mne je to jedno, JE MI TO JEDNO, ako každému z vás - kde pracujú, čo navrhujú a koľko majú priateľov. Hovorím, že podporovať ich v homosexualite nikdy nebudem a komu je to sympatické, nech im ide tlieskať ale do tej ich izby a pre mňa za mňa, nech sa k nim aj pridá a líže si s nimi zadky. Okrem jednej veci nerobia nič zle, ale prečo tú jednú vec vyťahujú na verejnosť ?? Mne môže byť u prdele, či je dizajnér Hondy buzerant, nemá ma to ako ovplyvniť pokiaľ nevyjde do ulice a nezačne vykrikovať aké je to úžasné byť buzerantom a chce tým nebodaj niečo presadiť alebo si adoptovať deti. OK?
@driver keby ti to bolo JEDNO, ako pises, prestal by si ich obmedzovat a diskriminovat, cim viac z toho budes robit nieco, co treba zavriet, tym viac duhovych fanatikov stretnes.
nema ta ako zivotne obmedzovat to, ze budu mat registrovane partnerstvo, že si daju pusu na ulici alebo, ze zachrania jedno decko pred decakom a vychovaju z neho slusneho cloveka.
@26 chachacha ako môžu už len dvaja nenormalni vychovať normalneho? to je ako keby slepý, ktorý nikdy nevidel učil detičky malovať farebné obrázky Tak neviem neviem či je decák horší ako pokazené detstvo a mozno aj cely zivot lebo to decko nebude schopne definovat ani vlastnu sexualitu.
Sexualita zavisí od:
- predispozície
- výchovy, rodičovského vzoru
- okolia toho dietata
a tak heterosexualne decko si bud bude mysliet ze je gay, alebo unho nastupia depresie, frustracia, sexualne deviacie, samovrazdy, mentalne poruchy alebo pojde do skoly vystrielat ostatne deti ako v USA alebo nemecku lebo sa mu budu smiat a odstrkovat z kolektívu.
Povolit adopcie je ta najhorsia moznost pre tie deti, hlavne ak nemozu sami povedat ze k tym uchylom nechcu ist. Ved lebo pravo buzikov na adopciu je ovela viac ako pravo dietata na normalny zivot. Dieta potrebuje oboch rodicov ako vzor mamu aj otca, sam som z neuplnej rodiny tak viem aky velky deficit je to pre to dieta. A nič nemože nahradiť skutočnú tradičnú rodinu ani dvaja exoti, ktorí si myslia, že je normálne kefovať tomu druhému zadok.
BTW by ma zaujímalo prečo sa asi tak nepodporujú pestúnske a profesionálne rodiny... aha to vlastne nezapadá do gay-duhovej faši ideologie.
Ale zaujímave ako najprv tliachali, že chcu iba aby neboli "nenormalni". Potom chceli, registrované partnerstvá, tvrdili že nič viac... už chcú adopcie a nabudúce plánujú aj manželstva v kostoloch, povinné kvóty pre zamestnavatelov a bohvie co este. A ak návrh neprejde tak sa hlasuje dovtedy kym sa neprijme, ale hlasovať proti sa potom už nesmie. To je demokracia na liberalny spôsob.
Pripadá mi to absolútne nechutné...Si predstavte že máte dvoch otcov. A ani to nie je zdravé. Z toho dieťaťa URČITE nevyrastie normálny jedinec. Kua v tomto budem s tou cirkvou katolíckou za jedno.
@trtken presne tak, všetko má svoje medze, ale pokiaľ bude ľahostajných ľudí na svete v takom pomere ako tu - ktorým je všetko jedno, tak nás pán Boh ochraňuj. Takmer všetci sa tu zhodli, že oni za to nemôžu, že je to nejaký druh choroby, no tak nech pekne zostanú aj v karanténe aj so svojími zvrátenými praktikami a nešíria to ďalej. Potom sa môžme čudovať tomu aké zvláštne je, že počet gayov rastie, hoci oni sami sa nerozmnožujú...
V Holandsku mozu uz davno adoptovat deti, robili sa aj vedecke vyskumy a cuduj sa svete, tie deti su uplne normalne.
Oproti decaku vyrastaju v RODINE a v ovela lepsich podmienkach, maju viac moznosti do buducnosti atd.
Vzor "normalnej" rodiny nieje argumet, lebo
X milion deti vyrastalo v nekompletnych rodinach, bez otca alebo matky alebo u svojich starych rodicov, a mas pocit zeby z nekompletnej rodiny vyrastali frustrovani samovrahovia? Ja som si nejak nevsimol.
Skor zo sitorty z decaku vyrastie leniva fetacka socka, ktora vycuciava spolocnost, ked uz sa na to chceme tak pozerat.
A dalsim milionom deti sa posmievaju, lebo su:
- skaredi
- tucni
- rysavi
atd. atd...
Obcas sa niekto pre to obesi, potom je z toho strasne BULVARNE HALÓ, pricom to urobil len jeden zo 100 milionov, hlavne ze kvoli tomu zalamujeme ruky ake je vsetko skazene.
To bulvarne halo som zvyraznil preto, lebo bulvar vsetko zamerne nafukuje, aby mal citanost, ver ci never ono to vobec nieje take strasne.
Teraz si predstav, ze si cely zivot vyrastal v decaku, nebol by si vdacny za dvoch buzikov?
97% (a nejake drobne) opytanych, uz dospelych, sirot z decaku odpovedalo ANO.
Psychicku poruchu mozu mat len vdaka tebe a tvojich nacistickych zvastoch, z tlaku spolocnosti, ktora z toho robi neskutocny bullshit, nechutnost, predzvest sodomie alebo zaciatok konca sveta.
Svojim postojom upieras pravo strasne vela ludom a detom.
Ci uz to je normalny zivot alebo krasne detstvo.
Sranda je to, ze smrdis homofobiou a sam pises o duhovych nacistoch.
@jimmycrow to, ze je to nechutne NIEJE ARGUMENT, je to tvoj problem. Vola sa to homofobia.
Najdite si konecne nieco ine, aspon trochu hodnotne. Biblia sa tiez nerata.
@driver a tebe prajem teple decko, nech otvoris oci.
Smutne, ze vy pseudodospelaci sa k tomu postavite ako k "chorobe", ktora nici spolocnost.
pricom heteraka to ziadnym sposobom obmedzuje. ZIADNYM.
Neskusajte pisat o tom, ze zacnu vyliezat na ulicu a jebat sa pred Vami, lebo je to blbost.
Otvorit oci, zdvihnut rit, navstivit krajinu, kde to maju povolene a uvidite ze to vobec tak nieje.
Toto nieje o moralke, to je o respektu k ZIVOTU.
Dat vas na mesiac do koncentraku, nech splasne vasa bublina alfasamcov.
Kazdy clovek ma toho uz teraz strasne malo a odopierate este aj ostatnym.
nestiham si citat vsetky komenty na tuto temu od ostatnych (nemam na to teraz cas), no myslim ze kazdy moze ist spokojne dopice, kazdy kto proti tomu nieco ma! CO vas dotoho vy vyjebani homofobni chujovia s kym takýto ludia chodia, ziju, sexuju a chcu viest spokojny zivot? Ach, skoda reci...
@mayo ale si nám dal... Vidím že ty si zažil všetko, aj ten koncentrák a vieš ako to vo svete chodí. Tak potom keď všetko vieš, by si mohol vedieť že rôzni ľudia majú rôzne názory...A Bibliu som ani nečítal a nemyslím že tam niečo o homosexualite je. Podľa mňa homosexualitu splodila doba a rozširujú ju médiá. A mysli si čo chceš. Ja si budem tiež...
@mayo mne tu ides tliachat o katolickych novinach a sam tu vytahujes nejake zvasty zo sme.sk niekdajsi komunisticky platok(PRACA, SMENA) a teraz po revolucii uz liberalny platok. Z toho usudzujem ze liberalne nazory povazujes za jedine spravne a liberalisti su vlastne nadradeny nad ostatnymi ludmi ako nejaka panska rasa a este mna tu oznacuj za nacka...tsts
- argumentujes tu nejakym vyspelym holandskom... Ja hovorim ze rozumovo zaostalejsej krajine v EU niet... podla teba je normalne ak tam kurvy vystavuju vo vykladoch ako nejaky tovar? je normalne ak vlada, ktora ma dbat na dobro blaho a zdravie obcanov vo velkom podporuje drogy? Je to normalna krajina ak tam pedofilnej iniciative dovoluju zakladat politicke spolky, ktore sa usiluju o legalizaciu doposial trestnych cinov? a Je normalne aby sa nejaky muz obliekal do zenskeho satstva a vypchaval si podprsenku?
radsej si precitaj stanovisko asociacie psychiatrov /Terorizmus voči Americkej psychiatrickej asociácii (American Psychiatric Association - APA)/
"Svojim postojom upieras pravo strasne vela ludom a detom.
Ci uz to je normalny zivot alebo krasne detstvo." - To nemyslis vazne ! a ake prava ak sa mozem spytat? Take pravo neexistuje! A ako vies prosimta, ze tie deticky sa tak velmi tlacia k buzikom? Aj dieta ma pravo na vyber! nie len tie intolerantne faisticke bukvice. Ak chcu nieco na hranie nech si kupia psa.
vsetko ma svoje hranice, lebo rovnako podla tejto tvojej teorie by si mohli narokovat adopciu detí aj pedofili, kriminalnici a podobne zivly. Rovnost predsa musi byt no nie? Takisto by sme museli povolit sobase zvierat s ludmi, polygamiu a dalsie ***** takisto rovnost no nie? Nemozme mat absolutne prava a slobody pokial chceme aby aby ludska spolocnost a jej funkcia pracovala spravne. Tak ako nie kazdy clovek je bohaty nie vsetci ludia by mali mat privilegia adopcie, manzelstva a tak podobne ak nesplnaju kriteria spolocenskej prospesnosti. Pritom vsetci ludia na Zemi by mali inak rovnake prava aj povinnosti a aj ked by niektorí napriklad kvoli rovnakej sexualnej orientacii nemohli ist do manzelstva... no a? ich hodnota zivota sa tym devalvuje? Nie, mozu robit to co ini akurat tento institut zo spolocenskeho hladiska nemozu vykonavat lebo nemaju predpoklady. A ak sa tam niekto silou mocou pcha to je ako keby sa vyuceny kuchar pchal na miesto riaditela atomovej elektrarne so slovami ze ma pravo ..
vsetci su si podla demokracie rovní, tak neviem preco by sa mala presadzovat jedna ideologia. A ze tie homosexualne prava ma neobmedzia na zivote? to moze povedat iba maximalne obmedzeny jedinec. Poprve mne nie je jedno aky osud bude mat moj narod, lebo je to moje defakto najblizsie pribuzenske spolocenstvo asi nieco ako rodina. Za dalsie kazde zmeny sa dotknu vsetkych ludi. To znamena ze este aj moje deti by sa vskole museli ucit o homosexualite co zasadne odmietam a hned sa narusaju prava ostatnych. Ako sa hovori sloboda mojej päste sa konci na spicke tvojho nosa. Enem registrovane partnerstva by som este stravil ale adopcie rozhodne nie ! je to cele propaganda a manipulovanie ludmi. a ti co hlasaju toleranciu su sami najnetolerantnejsi zo vsetkych.
Som proti akemukolvek fasizmu vratane toho duhoveho - BASH THE RAINBOW FASH !
@35 "tolerujem nazory inych ludi, ale netolerujem netoleranciu, co je dost rozdiel" - to by si musel sam seba a svoju ideologiu netolerovat lebo sama o sebe hlasa netoleranciu voci ostatnym nazorom a to predovsetkym voci konzervativnym !
@mayo a este k tej tolerancii... ty si teda asi najtolerantnejsi clovek v celom vesmire... tak chod a toleruj napriklad pedofiliu, alebo incest... preco by sa napriklad nemohli zosobasit brat a sestra? Ze nechutne? o nic viac ako homosexualita, toleruj nekrofiliu, zoofiliu a dalsie filie... preco nie je uzakonena polygamia? ved tym porusujeme prava ludi! preco nemozme chodit po ulici nahí ? aj to je nase pravo! ci nie? odpoveedz kam siaha tvoja (ne)tolerancia
@trtken , s buzerantmi ako je @mayo sa nikdy rozumne nedohodneš, lebo mu môžeš dookola omieľať, že je nám jedno do čoho to pchá v súkromí a aké sexuálne praktiky mu voňajú. JE NÁM TO JEDNO majko MÁM BUZNOV NA HÁKU ako všetci tuna, len s tým rozdielom, že nebudem tolerovať rozosievanie takýchto k*k*tín do zdravej spoločnosti a malým deťom rovno na podnos. Existujú totižto určité mravné bariéry, ktoré ľudstvo od nepamäti dodržiava, alebo aspoň dodržiavalo a vďaka ním tu dnes môžeš sedieť.To , že tieto bariéry postavil Boh a zachovávajú sa vďaka kresťanstvu hádam zdôrazňovať nemusím. A to, že v Holandsku ich pokojne rúcajú nebude len tak bez následkov, neboj sa, no zistia to neskoro. A kto sa k ním, chce k ním pridať, no tak prosím - ešte sa tam možno vtesnáš. Asi toľko, alebo si ešte niečo prij*bané zabudol napísať ?
mayo rozprava rozumne a pravdive argumenty.... vy neviete prijat vedecky podlozene fakty ? je dokazane ze sa taki uz rodia takze to nie je vec presvedcenia alebo obluby je to prirodou dane a aj u vasich deti je urcite percento moznosti ze nimi budu ! (a pravdu povediac vam to urpimne z celeho srdca prajem) takze tak ako tu bolo vela dementov ktori diskriminovali koli rase,presvedceniu atd asi nikdy nevymru zasrani fasisti ktori si myslia ze svet by mal byt jednomysleny ................. mayo uprimny obdiv ze si tolko vydrzal s nimi debatovat ja by som to vzdal....
prebudzat spod cirkevnych zvastov aby som bol teda presny.... proti bohu nic... ale cirkev rada manipuluje ludmi to musi byt zial jasne kazdemu kto pozna historiu....
onania bola diablov vynalez , kava bola diablov vynalez .... sex ma byt prvy krat na svadobnu noc ako najrkajsi darcek ? hh to je darcek ked budes hotovy za 10 sekund jak to este moze niekoho bavit pocuvat....
@44 To ze su homosexuali nenormalni nezavisi od toho ci som alebo nie som idiot.
Vies mne je totalne sumafuk ci sa gayovia budu moct brat alebo nebudu, ale smejem sa nad ludmi ktori dokazu tvrdit ze homosexualita je normalna, pretoze to je blbost uz od svojej podstaty. Pretoze ak je normalna homosexualita tak je normalna aj nekrofilia alebo zoofilia. Lebo to vsetko su deviacie - odklony od normalu > heterosexuality.
A ku poctivemu krestanovi mam dost daleko, takze na mna taketo antikrestanske blbosti neplatia.
@typek zdovodni preco je homosexualita normalna doloz tie vedecke fakty ktore neexistuju ba dokonca APA (Americka psychiatricka asociacia) robila vyskumy, ktore dokazuju presny opak! Dalej definuj fasizmus lebo mne sa zda ze jedini fasisti ste tu vy aj s teplymi kamosmi... Vysvetli rozdiel napr.medzi GAY PRIDE a WHITE PRIDE.. A ze kto tu je fasista.
trtken poviem ti to asi takto ak nevies citat medzi riadkami je mi jasne ze definicia ktora nie je vytiahnuta prave zo slovnika ti robi problem pochopi a jedna chytacia otazocka nazval som teba konkretne fasistom ? sam si sa tak prave oznacil porygon homosexualita nie je deviacia deviacia ma psychicku pricinu velmi casto ju sposobuje trauma z detstva narozdiel od homosexuality ktoru si clovek zacne brat na vedomie od chvile kedy sa mu prvy krat postavi a pokial neklame sameho seba cca v 14,15 rokoch si uz je naistom. A nie je to nic tak zlozite aby to nepochopilo aj decko. Ano deti na zakladnej skole by mali problem a smiali by sa im ze maju 2 teplych tatkov ale akosik sa zabuda podoknut ze aj to je len vysledok kretenizmu aky to aj ty prezentujes..... pozri sa uz len na tento graf vole a uvedomis si ze tvoje nazory su vacsinovo pokladane za sracky
Za to ze vacsina volov tu na diskusii ma taky nazor neznamena ze moj nazor je automaticky sracka. To ze v skole sa niekomu smeju tak je to zrejme preto ze sa vymyka normalu. Zaujimave hm ked homosexualita nie je psychicka tak musi byt fyzicka teda nieco ako rakovina alebo ine choroby ak mozu mat deti napr.dvoch tatickov preco nemozu mat 1taticka a 4mamy ???
Tak ako som sa pytal maya ak si taky tolerantny preco netolerujes aj zoofiliu dendrofiliu atd. Polygamiu a ostatne zvrhlosti?
Chlapci, chlapci, do prievanu za gule vás povešať, potom by ste možno dostali rozum a pokoj na duši. A nech mi tu nikto nevravý, že mi praje teplé deti, lebo platí, že aké deti si vychováš, také deti máš. Čo si do nich zaseješ, to budeš aj žať. Ale asi ti nedošlo, že s takýmito teplými postojmi žiadne deti mať nebudeš. No komu niet rady, tomu niet pomoci ...
trtken uz som ti to vysvetlil nebudem to robit 2 krat....homosexualita nie je deviacia to znamena ze nema psychologicku pricinu komprende ? a za tymto nazorom stoja vacsie kapacity ako som ja takze nemam problem tomu verit driver.... ci budes mat teple deti alebo nie od vychovi hovno zalezi....
driver... jeden z mojich najlepsich kamosov bol gay (dnes uz je mrtvy autonehoda....) mal chlpateho svalnateho fotra a anielsky krasnu mamicku ktora ho milovala mal muzsky vzor aky som ja nikdy nemal pretoze zijem bez fotra.... premaval som snim cely jeho zivot a viem ze po chalanoch sa kukal odkedy prvy krat padla rec o sexe nemal problem vo vychove ani v nicom inom a to co tu teraz pisem je len jeden z mnoho mnoho dokazov ze to co si napisal je hovadina a dalej sa uz k tejto teme nevyjadrujem lebo s tebou nie je rozumna rec... tvoje argumenty maju nulovu vypovednu hodnotu.... ASPON SI PRIZNAJ ZE GAYOV NEZNASAS Z VNUTORNEHO PRINCIPU A NEOPIERAS SA O ZIADNE FAKTY ale ako mne to je fest jedno
@Typek , ak by si si dobre prečítal moje príspevky, tak by si zistil o čo ide mne. Mne je ukradnuté kto je gay, koľko ich je, a aké majú sexuálne chute. Ale akonáhle začnú svoje názory verejne propagovať a naburávať mravný systém, vtedy mi nervy povolia. Pokiaľ to u nich zostane v súkromnej forme, tak sa nič nedeje a boli by sme všetci spokojní, tak kde je problém. No ja nechápem o čo im stále ide, čo ešte chcú ? Čo chú tými buzerantskými sprievodmi a verejným obnažovaním, oblízovaním, dosiahnuť ? Ja by to strieľal...
driver v podstate chapem o co ti ide... je ti neprijemne ked to vidis pretoze si heterosexual nic nepochopotilne..... ale tie sprievody a to vsetko su aby sa dozadovali rovnopravnosti pretoze ked budu rovnopravni nebudu sa musiet prezentovat..... a s tymi pusami a drzanim za ruky na verejnosti pozri.... Ked stretnes svoju lasku nepobozkas ju ? to je prejav lasky ktory neodstranis pretoze to mame vsetci v sebe.... sukromie je sukromie a nepatri na verejnost nech uz je clovek akejkolvek orientacie....
Moja predstava je velmi jednoducha a myslim ze by mala zahrnut spokojnost prevaznej vacsiny ludi a to....1.neposudzovat charakter cloveka podla toho ze je gay 2.sexualne prejavy ale na verejnost nepatria ze si mladi ich praktizovanim chcu nieco dokazovat je dalsi spolocensky problem ale to by bolo na inu diskusiu.... a proste.... zi a nechaj zit... to je jedine o co mi ide....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
nee, v modernej spolocnosti sa este najdu ludia obmedzeni ako ty? Nechcem byt hnusny, ale budem sa skaredo smiat ked budes mat syna gay-a...
To, ze ti to pride nechutne, to chapem, ale to, ze mas potrebu im nadavat a posielat do horucich pekiel za nieco co nemozu uz neviem pochopit.
Najprv idem apelovat na tvoju ludskost a este raz pripomeniem, ze oni za to nemozu, spomeniem aj to, ze je to vedecky dokazane, niekolko krat... Neviem na kolko je tento argument na teba platny, pretoze cela bublina okolo ich nechutnosti je vytvorena cirkvou.
Kazdy jeden homosexual ma vacsiu "spolocensku perspektivnost" ako hociaky dedinsky chlapec, tvariaci sa ako alfasamec montujuci si doma auticko.
Perlicka: Sef produktoveho dizajnu v Honde je gay. Ake je to vozit sa v aute, ktore navrhol gay a nenavidiet ich?
Opakujem, su to rovnaki ludia ako my, len s inymi zaujami, ktore ta vobec neobtazuju, naopak vacsina homosexualov skvalitnuje denne tvoj zivot, bez toho aby si si to vobec uvedomil.
Ja akceptujem takéto partnerské vzťahy, no ak by začali uvažovať o tom, že chcú mať dieťa, tak nad tým by som už pouvažoval, či to je správne.
Podľa mňa nie je správne mať dieťa v partnerskom vzťahu kde sú partneri pohlavne rovnakí, pretože dieťa potrebuje akýsi "príklad" správneho žitia. Nehovorím že nie je správne že dvaja gayovia spolu žijú,alebo dve lezbičky, ale žijeme v dobe, kedy ešte mnohí týchto ľudí diskriminujú a odsudzujú, preto by bolo vhodné keby dieťa vyrastalo v správne orientujúcej sa rodine (čo je podľa mňa heterosexuálny vzťah)- aby nemuselo znášať posmechy kvôli tomu že má dvoch otcov a podobne.
Premňa za mňa, mne je jedno, kto je akej orientácie. Žijeme si každý ako sa nám páči.
Gay+Bi namiesto toho aby zvolila Lesbian+Bi
Prečo si nezvolila tú druhú možnosť @Princessromanka ? Si lezbička a chceš to utajiť?
nema ta ako zivotne obmedzovat to, ze budu mat registrovane partnerstvo, že si daju pusu na ulici alebo, ze zachrania jedno decko pred decakom a vychovaju z neho slusneho cloveka.
Sexualita zavisí od:
- predispozície
- výchovy, rodičovského vzoru
- okolia toho dietata
a tak heterosexualne decko si bud bude mysliet ze je gay, alebo unho nastupia depresie, frustracia, sexualne deviacie, samovrazdy, mentalne poruchy alebo pojde do skoly vystrielat ostatne deti ako v USA alebo nemecku lebo sa mu budu smiat a odstrkovat z kolektívu.
Povolit adopcie je ta najhorsia moznost pre tie deti, hlavne ak nemozu sami povedat ze k tym uchylom nechcu ist. Ved lebo pravo buzikov na adopciu je ovela viac ako pravo dietata na normalny zivot. Dieta potrebuje oboch rodicov ako vzor mamu aj otca, sam som z neuplnej rodiny tak viem aky velky deficit je to pre to dieta. A nič nemože nahradiť skutočnú tradičnú rodinu ani dvaja exoti, ktorí si myslia, že je normálne kefovať tomu druhému zadok.
BTW by ma zaujímalo prečo sa asi tak nepodporujú pestúnske a profesionálne rodiny... aha to vlastne nezapadá do gay-duhovej faši ideologie.
Ale zaujímave ako najprv tliachali, že chcu iba aby neboli "nenormalni". Potom chceli, registrované partnerstvá, tvrdili že nič viac... už chcú adopcie a nabudúce plánujú aj manželstva v kostoloch, povinné kvóty pre zamestnavatelov a bohvie co este. A ak návrh neprejde tak sa hlasuje dovtedy kym sa neprijme, ale hlasovať proti sa potom už nesmie. To je demokracia na liberalny spôsob.
- manželstvá homosexuálov
- adoptovanie dieťaťa nimi
Pripadá mi to absolútne nechutné...Si predstavte že máte dvoch otcov. A ani to nie je zdravé. Z toho dieťaťa URČITE nevyrastie normálny jedinec. Kua v tomto budem s tou cirkvou katolíckou za jedno.
Homosexualita NIE je normálna...
Nič proti takým ľuďom ale nemám. Je to ich vec.
Napriklad, prve co ma napadlo:
» veda.sme.sk/c/3960206/Styri...
V Holandsku mozu uz davno adoptovat deti, robili sa aj vedecke vyskumy a cuduj sa svete, tie deti su uplne normalne.
Oproti decaku vyrastaju v RODINE a v ovela lepsich podmienkach, maju viac moznosti do buducnosti atd.
Vzor "normalnej" rodiny nieje argumet, lebo
X milion deti vyrastalo v nekompletnych rodinach, bez otca alebo matky alebo u svojich starych rodicov, a mas pocit zeby z nekompletnej rodiny vyrastali frustrovani samovrahovia? Ja som si nejak nevsimol.
Skor zo sitorty z decaku vyrastie leniva fetacka socka, ktora vycuciava spolocnost, ked uz sa na to chceme tak pozerat.
A dalsim milionom deti sa posmievaju, lebo su:
- skaredi
- tucni
- rysavi
atd. atd...
Obcas sa niekto pre to obesi, potom je z toho strasne BULVARNE HALÓ, pricom to urobil len jeden zo 100 milionov, hlavne ze kvoli tomu zalamujeme ruky ake je vsetko skazene.
To bulvarne halo som zvyraznil preto, lebo bulvar vsetko zamerne nafukuje, aby mal citanost, ver ci never ono to vobec nieje take strasne.
Teraz si predstav, ze si cely zivot vyrastal v decaku, nebol by si vdacny za dvoch buzikov?
97% (a nejake drobne) opytanych, uz dospelych, sirot z decaku odpovedalo ANO.
Psychicku poruchu mozu mat len vdaka tebe a tvojich nacistickych zvastoch, z tlaku spolocnosti, ktora z toho robi neskutocny bullshit, nechutnost, predzvest sodomie alebo zaciatok konca sveta.
Svojim postojom upieras pravo strasne vela ludom a detom.
Ci uz to je normalny zivot alebo krasne detstvo.
Sranda je to, ze smrdis homofobiou a sam pises o duhovych nacistoch.
@jimmycrow to, ze je to nechutne NIEJE ARGUMENT, je to tvoj problem. Vola sa to homofobia.
Najdite si konecne nieco ine, aspon trochu hodnotne. Biblia sa tiez nerata.
@driver a tebe prajem teple decko, nech otvoris oci.
Smutne, ze vy pseudodospelaci sa k tomu postavite ako k "chorobe", ktora nici spolocnost.
pricom heteraka to ziadnym sposobom obmedzuje. ZIADNYM.
Neskusajte pisat o tom, ze zacnu vyliezat na ulicu a jebat sa pred Vami, lebo je to blbost.
Otvorit oci, zdvihnut rit, navstivit krajinu, kde to maju povolene a uvidite ze to vobec tak nieje.
Toto nieje o moralke, to je o respektu k ZIVOTU.
Dat vas na mesiac do koncentraku, nech splasne vasa bublina alfasamcov.
Kazdy clovek ma toho uz teraz strasne malo a odopierate este aj ostatnym.
tolerujem nazory inych ludi, ale netolerujem netoleranciu, co je dost rozdiel
- argumentujes tu nejakym vyspelym holandskom... Ja hovorim ze rozumovo zaostalejsej krajine v EU niet... podla teba je normalne ak tam kurvy vystavuju vo vykladoch ako nejaky tovar? je normalne ak vlada, ktora ma dbat na dobro blaho a zdravie obcanov vo velkom podporuje drogy? Je to normalna krajina ak tam pedofilnej iniciative dovoluju zakladat politicke spolky, ktore sa usiluju o legalizaciu doposial trestnych cinov? a Je normalne aby sa nejaky muz obliekal do zenskeho satstva a vypchaval si podprsenku?
radsej si precitaj stanovisko asociacie psychiatrov /Terorizmus voči Americkej psychiatrickej asociácii (American Psychiatric Association - APA)/
alebo toto: » www.federaciarodin.sk/content/view/15...
aj toto je dobre - gay aktivisti v USA » mojblogcoine.blogspot.com/2008/11/o-hrozb...
Liberal Fascism Dedičstvo fašizmu: Liberalizmus » www.danielpipes.org/5377/dedicstvo-...
"Svojim postojom upieras pravo strasne vela ludom a detom.
Ci uz to je normalny zivot alebo krasne detstvo." - To nemyslis vazne ! a ake prava ak sa mozem spytat? Take pravo neexistuje! A ako vies prosimta, ze tie deticky sa tak velmi tlacia k buzikom? Aj dieta ma pravo na vyber! nie len tie intolerantne faisticke bukvice. Ak chcu nieco na hranie nech si kupia psa.
vsetko ma svoje hranice, lebo rovnako podla tejto tvojej teorie by si mohli narokovat adopciu detí aj pedofili, kriminalnici a podobne zivly. Rovnost predsa musi byt no nie? Takisto by sme museli povolit sobase zvierat s ludmi, polygamiu a dalsie ***** takisto rovnost no nie? Nemozme mat absolutne prava a slobody pokial chceme aby aby ludska spolocnost a jej funkcia pracovala spravne. Tak ako nie kazdy clovek je bohaty nie vsetci ludia by mali mat privilegia adopcie, manzelstva a tak podobne ak nesplnaju kriteria spolocenskej prospesnosti. Pritom vsetci ludia na Zemi by mali inak rovnake prava aj povinnosti a aj ked by niektorí napriklad kvoli rovnakej sexualnej orientacii nemohli ist do manzelstva... no a? ich hodnota zivota sa tym devalvuje? Nie, mozu robit to co ini akurat tento institut zo spolocenskeho hladiska nemozu vykonavat lebo nemaju predpoklady. A ak sa tam niekto silou mocou pcha to je ako keby sa vyuceny kuchar pchal na miesto riaditela atomovej elektrarne so slovami ze ma pravo ..
vsetci su si podla demokracie rovní, tak neviem preco by sa mala presadzovat jedna ideologia. A ze tie homosexualne prava ma neobmedzia na zivote? to moze povedat iba maximalne obmedzeny jedinec. Poprve mne nie je jedno aky osud bude mat moj narod, lebo je to moje defakto najblizsie pribuzenske spolocenstvo asi nieco ako rodina. Za dalsie kazde zmeny sa dotknu vsetkych ludi. To znamena ze este aj moje deti by sa vskole museli ucit o homosexualite co zasadne odmietam a hned sa narusaju prava ostatnych. Ako sa hovori sloboda mojej päste sa konci na spicke tvojho nosa. Enem registrovane partnerstva by som este stravil ale adopcie rozhodne nie ! je to cele propaganda a manipulovanie ludmi. a ti co hlasaju toleranciu su sami najnetolerantnejsi zo vsetkych.
Som proti akemukolvek fasizmu vratane toho duhoveho - BASH THE RAINBOW FASH !
Vies mne je totalne sumafuk ci sa gayovia budu moct brat alebo nebudu, ale smejem sa nad ludmi ktori dokazu tvrdit ze homosexualita je normalna, pretoze to je blbost uz od svojej podstaty. Pretoze ak je normalna homosexualita tak je normalna aj nekrofilia alebo zoofilia. Lebo to vsetko su deviacie - odklony od normalu > heterosexuality.
A ku poctivemu krestanovi mam dost daleko, takze na mna taketo antikrestanske blbosti neplatia.
Tak ako som sa pytal maya ak si taky tolerantny preco netolerujes aj zoofiliu dendrofiliu atd. Polygamiu a ostatne zvrhlosti?
súhlas s @mayo
aspoň niekto normálny