@podnaplaz mam priblizne 178cm a pas si nejako nemeriam, no brucho mam ploche, ale nemam velmi siroke boky, tym sa mi pas zarovanava pozdlz bokov, ale mam asi nejakych 65cm, neviem povedat presne
@podnaplaz mam 14 rokov, mozes kludne narast aj o 15cm, ja som rastla este aj po 18tke, 3cm mi pribudli no je to individualne u kazdeho, niekto narastie rychlo a v 15tich prestane a niekto rastie aj do 20tky
@podnaplaz veru mam, dakujem, ja som vzdy vyzerala mladsie aj si to drzim, lebo ked budem mat 40, dufam, ze budem vyzerat na 30 no mozno na inych fotkach vyzeram starsie a zalezi to aj od oblecenia, make upu atd...ked s aobleciem prilis sportovom, fakt mozem vyzerat aj na tych 15, bezne myslim, ze vyzeram na 17
@podnaplaz to je este dobre, skoro bez rozdielu, horsie to maju chalani, ktori maju 23-24 a vyzeraju na 35, aj takych poznam, alebo dievcata 15 rocne a vyzeraju na 25, chcem ich vidiet v strednom veku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nie náhodou obvod?
pekny? fotka do avataru, alebo neuverim
tak diky